Bence bu sezeryan mı normal doğum mu meselesi kıyaslanmamalı artık çünkü herkes bir çatışmaya geçiyor hemen doğum değil de normal bir gebelik olarak bakalım mesela herkesin 9 aylık gebelik süreci aynı mı geçiyor aslında yaşanılan aynı bir bedende bebek büyütüyoruz ama tepkileri herkeste çok farklı 9 ay kan kusan arkadaşlarımı biliyorum aylarca gebeliğini bile farketmeyenleri de doğum için gelecek olursak da normal doğum tabiiki doğamız gereği olması gereken o ama mesela ben sağlık sorunum nedeniyle sezeryan olacağım mecburi ameliyat sonuçta elimiz kesilse dikiş atılsa günlerce acır dikkat ederiz aynı olay çok acılı ağrılı geçebilir veya daha hafif daha az ağrılı geçebilir ben normal doğum yapıp çok fazla kesiği olup da 1 ay oturup kalkamayan arkadaşımı da gördüm keşke sezeryan olsaydım en azından bir süre sonra oturabilirdim derdi hep yani acı eşigimizi kıyaslamayalım Rabbim kolaylık versin hafta içi sezeryan doğumum var kendimi herkes bir şekilde atlatıyor mecburum atlatmaya diye motive ediyorum 😂🥹💖