Minnikkbebii 38+1 olduk geceleri kramplar kalça ağrısı vajinaya baskı kasılmalar oluyor. İlk kızım 40+2 de gelmişti ama bu daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum. Siz ne durumdasınız
Coolmum Minnikkbebii 38+1 bugün … pazartesi Doğum var Allahın izniyle gece uykuları çok kötü sürekli lavaboya gidiyorum baskı yapıyor bebek Bugün sabahtan beri de reflüden çekiyorum ilk defa bugün bu kadar zorladı sağlıcakla kavuşalım inşallah 🥰🫣🤲🏻
Kara96 Minnikkbebii bende bugün tam 38 haftalık oldum aynı durumdayız kasıklarda baskı ve ağrı cok fazla bugun doktor kontrolüm vardı nst de santı cıkmadı alttanda muayene oldum bi iki haftası var dedı doktor benim kızımda 40+3 te doğmuştu bakalım bu ne zaman gelecek 🥲
Minnikkbebii Ciftci16 normal doğum mu bekliyorsunuz rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin sancınız kasılmanız oluyor mu
S-nur1 Çok şükür iyim ağrı sancı vs başlamadı henüz ama halsizlik baş ağrısı başladı hiç bişey yapasım gelmiyor nefes nefese kalıp nefesim yetmiyor hissi tabi unutulamaz😂hafta içine sezeryanım var hayırlısıyla atlatırım inşallah
Minnikkbebii S-nur1 baş ağrısı akşamları bendede oluyor ya neden acaba az su mu içiyorum acaba diyorum. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben normal doğum bekliyorum bakalım hayırlısı🫠
S-nur1 Minnikkbebii Sudan değil bacım bence ben çok içerim suyu ama hala ağrıyor son günlerde başladı çok zorda kalınca parol atıyorum hemen iyi geliyor doktor ağrılı durumda parol kullan zarar vermez demişti sık değil ama arada atıyorum iyi geliyor
Minnikkbebii Coolmum mide yanması geceleri bendede oluyor yaaa ılık süt gaviscon falan idare ediyorum allah yardımcımız olsun
Sema1643 38+1 im ben de bugün kontrole gittim ultrasondayken 39+1 e sezaryen günü verdi nst ye girdim çıktım gel yat dedi 😁 sancım çıktı biraz serum verelim dedi istemedim ağrın artarsa kan su bir şey gelirse gel dedi geldim eve ben de
Minnikkbebii Kara96 2.ler daha erken gelir diyolar ama öyle olacak sanırım artık yakınmış gibi hissediyorum 2 gün önce benimde nstde hiç bişey çıkmadı gayet normal dedi doktor bakalım ne zaman gelecekler heyecanlanıyorum 🫠
Mavisanne16 Ben de 38 oldum nstde sancı falan çıkmadı ama baskı hissetmeye başladım ağrılar artıyor bakalım ne zaman gelecek
Pink29 Mavisanne16 merhaba doğurdunuz sanırım nasılsınız 38.hagtadayım ben de alt tarafta siddetlı baskı var yuruyemıyorum arada sıddetlı sancılar vuruyor acaba sız kacımcı haftada doğurdunuz en son nst sancım 25 lerde çıkmıştı açılma yoktu ama alt tarafta çok baskı var bebek hareket ederken de çok canım yanıyor