nurssmom Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 7 aydır ama bugün bacağımda damara vurmuşum galiba damar şişmiş mosmor şekilde bacağım ne yapmam lazım başına gelen var mıı
nrasus nurssmom ben göbekten vuruyorum bazen damara gelince kanıyor morariyor ama ekstra bişey yapmıyorum bidahakine oraya değil de başka bir kısma vuruyorum morluk geçene kadar değiştiriyorum yerini
3kedili2bebekli nurssmom kolonyayla sık sık silin buz uygulayin çok ağrıyor çok sisse bir doktora görünün baksınlar
Pitircigin_annesi Benimde bazen morarıyor oraya bir süre vurmuyorum geçene kadar o morluk kola veya diğer bacağa vuruyorum canım .
nurssmom Pitircigin_annesi normalde morarma oluyor zaten bu sefer damara gelmiş damarı dışarı doğru şişirmiş Esmakeskin nrasus
Esmakeskin Stres olma orası düzelene kadar oraya vurma . Benimde aşırı morardığı acile gittiğim zamanlar olmuştu ama bir şey olmadı o tarafa vurmadım düzelene kadar
Pitircigin_annesi nurssmom düzeldi mi hiç canım? İğne vurduktan sonra vurdugun yerin üzerine bastır mutlaka
nurssmom Pitircigin_annesi 3kedili2bebekli bugün o damar görüntüsü gitmiş benek benek kanama morluğu oluşmuş sertliği var ama acı yönünden daha iyi şükür 🤲
0925 Yayalin Bn 1 hafta vurulmadim unuttum doktoruma sordum oda demisti ki sürekli sürekli olursa sorun olur demişti
btl194 nurssmom benim iki defa öyle oldu göbeğe yapıyorm dün yine denk geldi damara morardı baya ama bişey yapamıyorum geçer zamnla
Mhsnogzby nurssmom buz uygulaması yapın geçiyor ağrısı biraz zamanla da düzeliyor zaten koldan vurabilirsiniz Bi süre daha rahat oluyor