cebeci yaklaşık 5 saat önce nişanım geldi, ama hala sancım ağrım yok, iç çamaşırım da ıslanıyor ama damla damla, idrar mı kaçırırım su mu geliyor anlamadım, nasıl anlayacağım? ne kadar beklemeliyim?
bebeklerim__ cebeci suyu idrar gibi tutamazsın akar gelir. Nisan gelince sanci olacak diye de birsey yok malesef. 2 hafta da bekleyebilirsin sabaha kadar da canim.
Strongirl_ cebeci alt giysilerini çıkar sırtını biryere yasla dizlerini kaldır. Karşına ayna al. Takip et suyun geldiği yeri. İdrar deliğinden mi geliyor vajinadan mi. Anlarsın.
Kaderyusuf cebeci su geldiyse gitmeniz lazım hazırlanıp çıkınca bi kontrole gidin hastaneye. Belki sancı vardır hissetmiyorsunuzdur. Benimde sizin gibi başladı ilk doğumum sabah nişan geldi akşamda suyum sancım yoktu.
m3ltem aleynaaslann nişan gelmiş olabilir benim de ilk gebeliğimde böyle gelmişti ama agrım falan yoktu
aleynaaslann Sümüksü yapının içince ince damar şeklinde kan var nişan olabilir mi bilgim pek yok ilk gebeliğim
fifitella aleynaaslann fotoğrafını atttiginiz görüntü nişan gelmesi evet benimkide aynı öyle olmuştu lavoboda kendimi silerken gördüm 39. Haftada nisandan sonra 5 saat içinde doğum olmuştu ama sancım vardi
cebeci Kaderyusuf geldim hastaneye sancım yok ama su gelişi devam ediyor, sizin süreç nasıl ilerledi, suni sancı ile mi doğum yaptınız?
dilaraaa391_ Kaderyusuf Kaderyusuf 4.5 cö açıklık var bende de sancı yok nişanlım geldi sanırım biraz önce de hastanede yatıyorum. Ne zaman sancı hissettiniz
aleynaaslann m3ltem aynısını şuan yaşıyorum dört gün önce geldi bu nişan o an bi şeyim yoktu bugün biraz adet sancısı gibi ağrım var ama kasılmalar düzensiz ne yapmalıyım acaba ilk gebeliğim
Pinkypie cebeci sancı var mı sizde ne zaman doğar dedişer bende bekliyorum valla su geliyo alttan korkuyorum suyu biter mi diye :d
cebeci Pinkypie müşahedeye alacaklarmış doğumhane de yer açılınca oraya geçersin dediler, takip edeceklermiş başka birşey demediler, ben de anlamadım suyum hala gelmeye devam ediyor, hiç sancım da yok, Allah yardımcınız olsun :)
Pinkypie cebeci yok bende aynen sizin gibi hastanedeyim şuan doğım yapmadım suyum geliyor ara ara sancı başladı bekliyorum allah yatdımcımız olsun