Deletedmom_8793 Kızlar burada doğum yapan yada kontrollere giden var mı ailemin yanında doğum yapıcam ama çok kararsızım hangi doktorla ilerliyeyim
aleyynaaokurr Deletedmom_8793 merhaba bende tire hastanesinde bakılıyorum. Şuan gittiğim sabit doktorum Ayşe Hanım çok güzel ilgileniyor genellikle tiredeki tanıdıklarım Bilge beyi de öneriyorlar.ben memnun kalmadim
Deletedmom_8793 aleyynaaokurr kaç haftalıksınız ben İstanbul’dayım şuan ama annem gelemeyeceği için ben oraya geleceğim bilge ve Ayşe hanım arasında ikilemdeyim
aleyynaaokurr Deletedmom_8793 ben şuanda Allah’ın izniyle 16+3 haftalığım Ayşe Hanıma bakılıyorum ilerleyen zamanlarda doktorum değişir mi bilmiyorum ama şu anlık doktorumdan memnunum🙂
Deletedmom_8793 aleyynaaokurr bende 17+5 oldum ikinci gebeliğim ocakta geleceğim muayene olmak ve görüşmek için zaten zorunlu sezeryan olacak doğumum
aleyynaaokurr @Deletedmom_8793 umarım burdaki doktorlardan memnun kalırsınız. Bende sezeryan istiyorum ama korkularım var u
Deletedmom_8793 aleyynaaokurr benim ilki sezeryanla olduğu için buda böyle olacak ilk doğumda çok aynı sancı aldım yinede olmadı normal