Aryaalina Kızlar kaç kilo aldınız kaç kilosunuz bu haftalarda yediklerinize dikkat ediyormusunuz yoksa herşeyi yiyormusunuz😂😂😂 bebişler kaç gram oldu🤰
Mutlulukgeldi Aryaalina bizde 26 olucaz yarin yarinda kontrole gidecem bakim kızım kac gr bende toplamda 7 kilo aldim zaten 44 ile kaldim bundan sonra da alsam sıkıntı yok benim icin😀😀
Nur1989 Aryaalina merhaba bende 23+2 yın en son 21 haftada 452 gramdı bebeğim cuma kontrol var bakalım ne kadar olmuş merak ediyorum bende 😊 ben henüz kilo almadım hiç
Pkzsntrk Selam canım ben 26. Haftaya giriş yaptım toplam 5 kilo aldım bebeğimin 2 hafta önden gittiğini söyledi doktorum 1050 gram Muş. Kahvaltıda mutlaka yumurta peynir yıyorum kaşar peynırıde ceviz de mutlaka. Baklıyat et tavuk balık bunlara elimden geldiğince dikkat ediyorum 🤗🤗🤗
Elikkk 4 kilo aldım kaç gr olduğunu bilmiyorum bakalım 10 gün sonra randevum var öğrenirim büyük ihtimal 26. Haftadayım herşeyi de yiyorum genelde sağlıklı beslenirim zaten ekstra vitamin takviyelerim var başka bi sorun yok bel ağrılarım oluyor alıştım galiba
Aryaalina Muz çok kilo yapıyor hem anneye hem bebeğe çok muz yedim nerdeyse hergün 2 tane falan tüketttim artık yemicem muz 😂😂😂