mathico Merhabalar, kocaelide ikili testinizi nerede yaptırdınız ? Şehir hastanesinde randevu dolmuş, Umuttepe de yapılıyor mu? Ya da önerdiğiniz özel hastane var mı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum
balcocuk mathico Özel Konak Hastanesinde yaptırdım 2200 muane ücreti 1400 tl 2 li tarama medical park da ise 2500 muane ücreti 3850 tl 2 li tarama ücreti
nurelld mathico ben Umuttepe’de yaptırmıştım ama çok pişmanlık yaşadım ne kadar olumsuzluk varsa söyleyip fetal DNA’ya yönlendirdiler elime de bi broşür verdiler burda yaptırabilirsin diye benim için hayal kırıklığı olmuştu bebeğim doğdu aksine çokta sağlıklı. Keşke hiç böyle bir topa girip boşu boşuna aylarca stres yaşamasaydım
Bsyzc mathico ben Umuttepe’de yaptırdım çok güzel ilgilendiler. Bebeğin pozisyonunu tam yakalayamadıkları için yanlış ölçüm olmasın diye 3 kere gir çık yaptım ultrasona. Neredeyse 1,5 saat sürdü ve doktor gerçekten çok ilgiliydi. Ben kadın Doğumdan randevu aldım onlar perinatolojiye yönlendirdiler
Nesli17 mathico kadın Doğumdan randevu alıyorsunuz onlar yönlendiriyor tavsiye ederim çok ilgiliydiler
mathicoo @"nurell nurelld benimde kafam karışıyor yaptırıp yaptırmamak konusunda. Sizin gibi çok örnek duyuyorum ama doktorlar da ısrarla yaptırın diyor.
mathicoo balcocuk teşekkür ederim. Hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı? Bir de direkt muayene randevusu alıp mı gidiyoruz ikili için? Gittiğim gün halloluyor öyle değil mi
balcocuk mathicoo Firdevs Şekerci Baran randevu alıp gittim başta muane oldum sonra çıkıp 2 li tarama için kan verdim gayet güzel ilgili mi doktordu herşeyi detaylı anlattı
mathicoo Bsyzc Ben de Umuttepe de randevu bulabildim önümüzdeki hafta için fakat özel muayene olarak randevu verdiler Yasemin Doğan’a. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🙂