Annesii66 Kızlar hepsiburadanın indirimi başlamış bebek arabası alacağım Trendyolu mu beklesem sizce daha düşük fiyata olabilir tredyolda birde hepsiburada dan alan var mı
Zelis_ozdrgn Annesii66 trendyolu beklicem ben ya hepsiburadadan hiç daha önce bişi almadım bebek arabası da beğendiğim trendyolda 31 haftalık oldukk bi bebek arabası kaldı onun için de kasım indirimini bekliyorummm
myangelson Annesii66 önceden direk indirim olurdu şimdi premiumlara özel indirim var hepsiburada da 🥲 oto koltuk bakıyorum bende ama premium değilim 😄 trendyolu bekliyorum bir de Elele nin bir modelini bekliyorum stoklara girsin diye
Annesii66 Zelis_ozdrgn benimde bi o kaldı 4 kasımda başlıyor sanırım hangi arabayı düşünüyorsunuz acaba
Zelis_ozdrgn Annesii66 mamma grande çift yönlü bebek arabası var onu çok beğendim çok pahalı deil aslında ama indirim zamanı alim dedim kaldı zaten şimdiye bi kaç gün daha beklim dedimm
efgoksen myangelson evet premiuma özel ama ilk bir ay 1₺ sonrası iptal edebilirsiniz bende o şekilde aldım cünkü arada ciddi fark var malesef…
myangelson efgoksen bakalım Trendyol da 6-11 Kasım diyor. Hepsiburada da kanz orbit dikkatimi çekti oto koltuk olarak orada 6800 falan tyde 10000. Eğer olmazsa öyle yaparım bende
Talentedmom Annesii66 bence acele etme ben dik süpürge için acele ettim sonra epey indirime girmişti çok üzülmüştüm
Talentedmom Annesii66 zaten anlarsın indirime girdiğini takip et mesela 7 günün en düşük fiyatı yazabiliyor indirime girmiş oluyor bir de Google yaz alışverişe tıkla orda da mağazalar çıkıyor