rukiye1s Merhaba güzel anneler, hamilelikte kaç kilo aldınız ve doğumdan sonra verebildiniz mi bilgilendirir misiniz bir de hamileyken yemenize dikkat ettiniz mi❤️
Merve-metin rukiye1s 15 kg aldım ama bunun 1 ayı diyetle geçti diyet yapmasaydım heralde 20 kg ile doğuma girerdim heralde 😆 doğumdan sonra aldığım tüm kilolar gitti birazda bünyeyle alakalı heralde benim bünyem kilo almaya hiç müsait değil
Bdks98_ rukiye1s selamlar ben 27.haftamdayım(7 ay) toplamda 3 kilo aldım fakat hamileliğe kilolu başladım boy 1.57 başlangıç kilosu 75 bu yüzden dikkatli gitmeye çalıştım :) çevremdeki kişiler ortalama 10-15 kilo arası aldılar ve sezeryan ile doğum yaptılar 2 hafta-1 ay içinde bütün kilolarını geri verdiler Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Rusapolat rukiye1s 38. Haftadayım 16 kilo aldım valla. Yedim yani bahanesi yok 🤣🤣 midem falan hiç bulanmadı benim. Doğumdan sonra veririm zaten o yüzden çok takmıyorum
papatyakokulugece rukiye1s 13 kilo aldım herdeyden yedım içtim kontrollü şekilde zaten hamilelikte yasak diye birşey yok abartılmadıgı sürece bişey olmaz