1kirmizibuluut Kızlar günüm geçtikce endise ediyorum kilo alıyor bebegim ve ssvd yapmak istiyorum. Ve kanala da girmemiş yukarıda şuan. Dogumu başlatacak herşeyi deniyorum yok gelen giden? Tavsiye verir misinizzzz dogumu ne başlatır?????
Ozgeliz 1kirmizibuluut Bende ssvd yaptım. Bebeğim 4210 doğmuştu. 40 haftalıktı. Genel olarak hareketliydim 4 cm açıklıkla hastane gitmişim. Ama açıklığım olmasaydı doktor doğumu başlatacaktı. Yurtdışında yaşıyorum burada eğer 40 haftayı bulursa doktor doğumu başlatıyor.
lavinya90 1kirmizibuluut merhaba yapabilirseniz evi bacaklarınızı üstünde tavşan yürüyüşü yapar gibi silin ya da süpürgenin ucunu çıkarıp kısa borusu ile evi süpürün. Ben bunun ardına doğuma gitmiştim. Uzun bir yürüyüş de yaparsanız. Baya etkili olur inşallah.
Zeyneppsimsek Bende ssvd isteyen bir anneyim hint yağı içtim nişanım geldi sancı oldu sokra kesildi tekrar hint yağı içtim ve suyum geldi
Zeyneppsimsek 1kirmizibuluut evet doğum başladı ama fetal stres oldu ve bebeğimin kalp atışları çok yükseldi hiç inmedi acil sezaryene alındım bebeğimin nefes sıkıntısı oldu
Zeyneppsimsek Bebegimlee bir doğum kitabında okudum önceden miadı geçen gebeler kullanıyormuş suni sancı gibi düşünün
1kirmizibuluut Zeyneppsimsek bir yerde okudum hint yağı ssvd için reptürne yol açabiliyormuş ve bebegi strese doksbiliyormus o yüzden kullanmakta tedirginim ben
Zeyneppsimsek 1kirmizibuluut kullandıktan 5 gün sonra strese sokar mı bilmiyorum ama 41 haftadaydım doğumun miadı geçmişti
1kirmizibuluut Ozgeliz yaa ne güzel saglıkla kavusmussunuz. Doktor suni sancı vermek isremiyorum sana dedi kendi sancımı bekliyoruz. Bebekte kanala inmemiş dedi ama ebede dogum esnasında da inebilir dedi. Bekliyoruz bakalım, benim açıklıgım 1 cm falandı en son
1kirmizibuluut lavinya90 önceki gün 1 saat aralıksız yürüyüs yaptım çaylar içtim dün benimde sancılarım başladı ama açılmayı yürütmüyor