Sevimlimom Hanimlar grip olmuşum çok zor geçiyor koku ve tat alamıyorum halsizlik öksürük baş ağrısı da cabası doktor antibiyotik ve parol verdi ama faydası yok nasıl geçer ya da hafifletir
Bebivekedi Sevimlimom antibiyotik içebildigşne şükür etmelisin bana hiç bişey vermediler sadece ıhlamur limon ve bal ile iki haftada kendime geldim
vanilya_kokusu Sevimlimom bende aynıyım 4 gündür bide bugün öksürük başladı kaburgalarim nasıl ağrıyor 😞 başım patlıyor
ebru63 Sevimlimom öksürük için buhar isteseydiniz keşke öksürük şurubu olabilir ben keçiboynuzu aldım onu sabah akşam içiyorum benimde alerjik astım malesef
yzcci Sevimlimom ben öyleydim canım antibiyotik iğne yazdırdım çabuk iyileşmek için 2. Gün düzeldim bebişede bi zararı olmadı kontrole gittim
Bebivekedi Sevimlimom malesef bol bol dinlenip sıvı alacaksın başka çözümü yok bende deliriyorum sandım burnum başım kulaklarım patlayacak gibiydi
Meltem3461 Bende grip oldum ve üstelik bel fıtığı ağrısı çekiyorum iki bacağımda komple ağrıyor ayak bileklerime kadar ve sadece parol verdi doktor başka hiçbir şey yapmadılar
Sevimlimom Meltem3461 bana da antibiyotik verdi ilk korktum tedirgin oldum ama geçmeyince rabbim korusun yavrularımızı
Sevimlimom Bebivekedi aynen benimde öyle bir kez akciğer de zaturee denilmişti o mu tetikledi napti hiç duramıyorum zehir cikiyo şanlı ağzımdan 😞