Deniiibayyy Kızlar yumurtlama günüm 29 ekimdi, uygulamaya göre. Adetim 7 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum. 15 Ekim adet olmuştum adet bittikten 1 gün sonra başladık 7 gün boyunca ilişki oldu her gün. 😅 ama birbirimize sinir olduğumuz için 29 ekimde ilişki olmadı. Tutma ihtimali var mı? Bir de birşey daha sorucam. Benim ilk hamileliğimde geç döllenme olmuştu. Her zaman mı geç yumurtluyorum demek olur bu ?
edaabykl Deniiibayyy hamilelik tutarmi bilmiyorum ama ben hep gec yumurtluyorum normalde 14.gunlerde yumurtalar cogu kisi ben 21.gun genelde 😂🫢
Duyguceren Deniiibayyy kızımda erken döllenme olmuştu adete 1 hafta öğrendim şimdi 8+6 hamileyim gecikmemin 10. Günü çıktı belli olmuyor bence 😅
birumut_ Deniiibayyy benimki de çatlama günü uyudu kaldı uyanmadı inşallah tutmuştur 😂😂 pek ümidim yok ama
Havin49_ Deniiibayyy ben ikisinde de başımı yıkadığım gün hamlem kaldım yumuratalama olmadan yumurtalardan sonra da olabilir
Deniiibayyy birumut_ valla tam ümüklerini sıkmalık sonra çocuğun ismini ben koyucam diyorlar hskdjdkjdjd çocuğu halbuki ben yaptım jdkdjdkd
birumut_ Deniiibayyy ay gerçekten bide tutturmuş diyor ben 7 yaşından beri bu isim için yaşıyorum diyorum isim be diyor çocuk doğduktan sonra kimlikte görürsün eee diyorum çocuk için çabalayan ben ona da bişey demiyor 😂😂 normalde erkekler kadınları sıkıştırır çocuk için bizimkini ben
Deniiibayyy birumut_ hahahahha aynen öyle. Onlar her zaman ki yaptıkları şeyi yapıyor ekstra birşey yok. Biz takip et, ilişki için çabala, hamile kal, taşı, doğuuur. Söz hakkı olmamalı erkeklerin 😆
Deniiibayyy Havin49_ valla ben bu ay bakıcam eğer hamile kalmışsam buraya yazarım yumurtlamadan önceki ilişkiden kalmışım diye jdkdjdjd
Deniiibayyy zuleyhaserdar ilişki için peşinden koştum diye tartıştım zaten djdjdhkdjd 1 hafta üst üste olunca iki tarafta istemiyor 😆 o da hevesli olmayınca ben sinirlendim 🥲 sanki keyfimizden istiyoruz fiki fiki
gebeyimgebesin Deniiibayyy ayy bizim her ayki kavgamız bu şekilde bacım. Bu ay hamileydim en çok buna sevindim bir daha uğraşmıcam diye o da kimyasal oldu yine paşamıza bileler yedirmeye içmeye ilişki için peşinden koşmaya devam edicem en çok buna üzüldüm sinirlendim
zuleyhaserdar Deniiibayyy ya benim eşime her gün günde 3 defa ver hemen hazır 😂😂😂🤣bende hiç meraklı değildim sırf çocuk için hamile kalınca hemen o dakka ilişkiyi yasakladım ne halin varsa gör dedim🤣🤣🤣
birumut_ gebeyimgebesin tek ben böyle değilmişim bazen sapık olduğumu adamı çok zorladığımı düşünüyordum 😂😂
Deniiibayyy gebeyimgebesin ay gerçekten değişikler ya çocuk bi tek bu şekilde yapılıyor napalım yani 😁 bu arada geçmiş olsun inşallah hemen tekrar olur ✨