Bebegimlee Selam kızlar 34 haftalık hamileyim bebeğin kilosu kaç olması gerekiyor benimki 2221 çıktı doktora sordum da ne iyi ne kötü olarak cevap vermedi
Bebegimlee Emose1 cdss 32 de bana da tam 2 kg demişti o zaman benim de minyon olabilir çok bi fark yok çünkü 200 gr oynuyor arada oysaki bende eşim de uzunuz hatta oğlum da uzun
DuruDefne_mommy Bebegimlee bence kilosu normal benimde tam 34.haftada 2500 olarak ölçülmüştü önemli olan bu haftalardan sonrası daha çabuk kilo alıyorlar.Birazda genetikle alakalı bence
umynurr usermomy doktor demezmi az yda cok diye hicbirsey demedi kime sorsam o haftalarda 1400 1500 ve uzeri benimkimi kucuk dedm
usermomy Vala bnmki kaç kilo demedi bn kendim sordum iyimi dedim evet haftasıyla uyumlu soylemessde sen sor
umynurr DuruDefne_mommy 29+5 kontrole gitmstm suan 31+1haftalik olduk ne zaman kontrole gitmeliym doktor bana su hafta gel demedi kontrole gitme skliginiz nedir @usermomy
Yank umynurr bi anormallik yoksa kan sonuclarinizda veya ultrasonda 3 4 hafta sonra gelin dedi bana ben 26nin sonunda gitmistim 30da gitcem simdi
DuruDefne_mommy umynurr 34.haftama kadar ayda 1 olucak şekilde gittim ben.34 den sonra 2 haftaya düşürdü doktorum