minnosbirkiz Nevagibi test yapıyor musunuz, ben test yaptığım dönemde ilk koyu çıkan günü değerlendirirdik, diğer günde koyu çıkardı o gün boş geçerdi, ertesi gün test silikleşirdi, sadece o günü değerlendirirdik, bu şekilde 3 defa pozitif gebelik elde ettim ☺️
Tomriscvn Nevagibi canım ben 2 ay kullandım gebelik oluşmadı sonra kullanmadım şuanda gebeyim kendini ona bağlama herkes bunu diyordu cidden öyleymiş 😊
Admsarzu Nevagibi ben ovulasyon kitleriyle tqkip ettim adetimin bitiminden itibaren başladım kullanmaya Pik görene kadar 3 4 günde bir ilişki Pik olmaya yakın düzenli ilişki çatlama olduktan sonra da 2 3 günde bir ilişki ta ki adet olma tarihime 1 hafta kalana kadar sonra ilişkiyi kestim adetime 3 gün kala silikle öğrendim
Nevagibi minnosbirkiz evet test yapıyorum bende 3 gün üst üste değerlendirmeye çalışıyoruz ama eşimde sertleşme sorunu oluyor hangi günler acaba daha iyi olur bilemiyorum
minnosbirkiz Nevagibi sizde bir dolu bir boş şeklinde değerlendirebilirsiniz, üst üste değerlendirmek çokta iyi değil
Tomriscvn Nevagibi Bendede var biliyorum sizi yumurtlamadan öncesinide değerlendirmeye bak ama canım o zamanlarda önemli
28kbr Nevagibi merhaba pcos tanısını nasıl aldınız 3 aydır adetlerim düzensiz amh 5 çıktı ama 3 doktora gittim pcos yok dedi adet düzensizliğini açıklayacak bir durum yok dedi
arven000 Nevagibi valla ben testten önce hep akıntı takibiyle ilişki yaşıyordum fakat test kitiyle takip ettiğim zaman akıntı bitiminde çatlama olduğunu gördüm
arven000 Nevagibi yok canım bir defa kaldım fakat kalbi durdu ama o zamanlar akıntıydı ovulasyondu umrumda değildi çalışıyordum meşguldum çok. ovulasyon günlerinin hepsinde üst üste 6-7 gün yapmıştım.
Zarifokur Nevagibi bende çok sık yapamam çünkü eşimde sperm sorunu var araya gün koymalıyım 😩zaten sık yapmaz 😬
Nevagibi myangelson ya bende şunu merak ediyorum, biz 3 gün üst üste yapamıyoruz benim 2 gün pik 3. Gün çatlama oluyor genelde 2.pik gününü ve çatlamayı mı değerlendirmek daha iyi olur yoksa ilk gün piki 1 gün ara sonra çatlama mı yapmak daha etkili olur
myangelson Nevagibi 3 gün değerlendirme olmuyorsa gün aşırı yapın denk gelir mutlaka. Zaten nasip bu işler dedim ya benim tek ilişkiyle yumurtlama gününde olan tutmuş
CEKAS Nevagibi ilk gebeliğimde ovulasyondan 2 gün öncesi olan altın günü, ovulasyon gününü ve sonraki günü değerlendirmiştik. İkincide ovulasyonu göremedim doğru düzgün ama çok büyük olasılık ovulasyon öncesindeki bir ilişkiden.
Nevagibi CEKAS pik öncesi yani, benimde pik öncesi daha sağlıklı ilişki oldu çatlamayı pek değerlendiremedik ondan