Cat98 Ben zaten kiloluydum şimdi hamilelikte daha çok aldım daha da 2ay var bu gidişle 100 küsür şekilde doğuma gidicem kiloyu çok göstermiyorum boyum uzun diye ama hareketlerimi şimdiden kısıtlı hissediyorum bebekte aşağı yerleşmiş doktor egzersiz yürüyüş de yapma dedi yiyip yiyip yatıyorum şuan
gokcenu Cat98 114 kiloyla doguma girdim sezeryan oldum kilo etkiliyomu hic bilmiyorum o anki can havliyle hic kilomu dusunmedim 😂
melaly Ben 78 ile hamile kalıp 90 la sez oldum. İkincide 63 le kalıp 70 le doğurdum. İkiside aynıydı.kısıtlamada, yorulmada , hemen ayaklanmada herşey aynıydı. Şimdi 70 ile kaldım bakalım kaçla doğurcam.
Pelinnn2 Görümcemin kızı 120 ile doğuma girdi ve normal doğum yaptı diyeceklerim bu kadar . Herkeste aynı olmaz zaten bende 85 ile hamile kaldım ödemden 87 vs yemiyorum da diğer gebelikleri gibi hapur hupur ama sanırım 100 le girerim diye düşünüyorum allahtan boy var olmasa yanmıştım. İlk gebeliğimde 65 hamile 40 kg aldım ikincide 72 ile hamile kaldım 12 kg aldım bunda görcez yürütül yapmaya çalışıyorum diyet vs ama biraz zorlucak ilerleyen haftalarda şöyle millet gibi sadece karnım da çıkmıyor heryere dağılıyor kilo çok sinir oluyorum allahtan sezeryan yoksa normal bilmiyorum da tansiyondan yapamam heralde