Zelihaurgun ben gecen yil mart ayinda gecirdim kimyasal gebelik. Sonrasinda mayis ayinda rahim filmi cektirdim. Eylul ayinda gebe kaldim. 6 haftalik dusuk yaptim. Ekim kasim ayi korunup ocak ayinda gebe kaldim tekrar. Su an 10+4 uz cok sukur. Tabi ki bunlari soyleyen kimse art niyetli demiyorum. Herkes en az ben kadar herkesin gebe kalmasini istiyordur. Asla bunu soylemek istemedim. Evet pozitif olmak gerekiyor ama biz pozitif olmuyoruz kafamiza takiyoruz hic bi sorun olmasa bile gebe kalamiyoruz sirf bu yuzden. Ben cok.umut etmistim cnku o kadar kesin bilgiler vardi ki nette kimyasaldan sonraki ay kesinlikle ben de hamile.kalcam demistim. Oyle ki kimyasal gebelik sanki bi tedavi sureciymis gibi kimyasal gecirdigime sevindim bile. Islerim kolaylasti kesin gebe kalicam sandim. Cok inandirdim kendimi cok.umut ettim. Ama soraki ay ondan soraki ay olmadigini gorunce cok uzulmustum. Sadece demek istedigim kesin konusmamak. Yani evet bole bi ihtimal var ama kesin gibi konusursak cok umut edip uzulmesinler istedim. Yine cok uzun oldu kusura bakmayin ☺