sevacano Bussraayy ay ben 3ay çektim bunu en son druma dayanamıyorum napalım dedim dedi yemekten 1,2saat sonra mandalina ile tuket çok daha iyim
Seyda-06 Maryzeyn bende öyle yapayım yan etkisi olsada olmasada riske atmayım en iyisi sabah yan etki yapası tutsa bütün gün mahvolur
Feride_01 jalepone ben özel aldım devletin verdiği evet kusturuyor mahvetti beni 5 gün zor dayanmıştım sabah size yazim ismini atabilirsem resmini atim. Onu alın
jalepone Feride_01 ay teşekkür ederim herkes fikir vermiş sağolsun . Ama devletin verdiklerinin içi daha kapsamlı geldi bana içeriklerine bakıyorum arkadaşların attıklarının tek amaca hizmet ediyor gibi içinde başka vitaminlerin olması da iyi birşey gibi geldi bana
handan3958 jalepone Ben fertamir kullanıyorum şase şeklinde 1 bardak suya katılıp içiliyor tadı bildiğin vişneli nazo içimi çok rahat hem kabızlıkta yapmadı bende 2. kutuyu bitirip 3. Başlıcam kansızlık yakamı bırakmadı bu gebelikte 🥴
gamzeli04_ jalepone ben ferrum içiyorum küçük şişede kabızlık da yapmıyor mide bulantısı da yapmıyorlar doktorunuza sorup onu alabilirsiniz
Edolf jalepone canım bende feramat kullanıyordum ve 33 haftalık olmama rağmen her gün kusuyordum endoskopi yapılacaktı artık meğerse bu demir ilacı yüzündenmiş eğer gastrit reflü veya ülser varsa bu feramat kusma yapıyormuş onu bıraktım gynotardyferon kullanıyorum daha bir kere kusmadım
Iremsel_ jalepone bilmiyorum canım ama illaki bi sebebi vardır sanırım etkileri kanıtlanmış bi ilaç ve kullanılması her gebelikte gerektiği için riske atmak istemiyorlar eşim sağlıkçı o böyle bi yorumda bulundu
Eres26 jalepone bana da ilk o verildi Beni kusturdugu gibi bıraktım Solgarla devam ettim Kusmadim bir daha
katlav duygumfoca günaydın 😊 evet ben doktorunuzun tarif ettiği gibi içiyorum. Saatle ilgili bir sorunum olmuyor sabah işe gitmek için 7 de uyanıyorum uyanır uyanmaz demir ilacını içiyorum kahvaltımı da 8.20 gibi yapıyorum 😊
duygumfoca katlav ben onu içince geri yatamıyorum midem bulanıyor bir saat bekleyip sonrasında birşeyler yiyip geri yatıyorum🙈 uyanmam öğleni buluyor
dedimolabilirrr jalepone sideferin hap şeklinde olanını kullanıyorum diğerleri gibi ne kabız yaptı ne de bulantı çok memnunum.
Cemree01 Hap şeklinde olanlar mide bulantısı yapıyor hatta yemek bile yedirmiyordu doktorum değiştirdi FERTAMİR. Toz şeklinde suya karışıyor portakal aromalı bir tadı var aç karna içmeme rağmen hiçbirşey olmadı memnunum 2. Kutuma geçtim .
suragungor jalepone ferro zinc beni mahvetmisti asiri bulanti yapti icemedim doktor kontrolunde icemiyorum dedim gyno ferro sanol yazdi bu ilac cok iyi hicbir yan etki yapmadi eger cok zorluyorsa ilac sizi doktorunuza soyleyin farkli bir demir ilaci yazsin
HaticeArCi jalepone devletin verdiğini 1 hafta kullanabildim nur topu gibi hemoroidim oldu artık gecmiyorda. Berbat birşey. Zaten hamilelikte kabızlık oluyor üstüne birde demir hapindan dolayı kabızlık eklenmişti. Ne yaptiysam geciremedim. Sonuç olarak demir ilacini bıraktım. Multi vitaminden devam ediyorum
handan3958 HaticeArCi ewet doktorum yazdı ben kendim rica ettim isteyince yazıyorlar bana bu iyi geliyor içimi kolay kabız yapmıyor dedim yazdı sizde rica edin yazarlar
samira555 jalepone desiferol diye bir hap özel değil yazdırıp alıyorum özel hastanedeki doktorum yazdı bu ilacı
Hilalarzu jalepone bana sağlık ocağındaki doktor hap şeklinde olanı vermişti, kendi özeldeki doktorum da ferrum haussman verdi bi cam şişe içinde tek seferlik içiliyor her gün. O mide ve bağırsakları daha da rahatlatıyor açıkcası