jalepone Arkadaşlar benim doktorum Demir ilacı olarak devletin verdiğini verdi nedense hocam özelde olsa fark etmez dedim onu verdi ve çok kusuyorum . Sizin kullandığını Demir ilaçları hangisi acaba ?
Seyda-06 jalepone bende devletinkini aldım daha beşlamadım bi türlü cesaret edemiyorum bugün midem kötüydü zaten almadım daha kötü olur belki diye ama hep kabızlık bulantı vs yaşayan olmuş
Bussraayy jalepone aç karnına bende de çok kusma yaptı ama yemekten 2 saat sonra içiyorum kusma yapmıyor isterseniz öyle deneyin
anneoluyorummm103 jalepone ocean microfer benimde çok midem bulanıyordu doktorum bunu verdiğinden beri içebiliyorum
Rose_07 jalepone mide bulantısı yapıyor dedigimde sidefer önerdi doktorum onu kullanıyorum şuan. Bulantı yapmıyor ama kabızlık devam
jalepone Seyda-06 kabızlık olmadı tam tersi isal gibi oldum 2 haftadır kullanıyorum ama her sabah kusturuyor o yüzden değiştirmeye karar verdim.
Maryzeyn Seyda-06 Benim doktorum gece yatmadan önce içmemi önerdi yan etkilerini yaşamamak için isterseniz deneyin
jalepone Bussraayy onu da denedim bu kez de yediğim herşey çıkıyor aç karnına su ve ara ara hap geri çıkıyor o kadar 😄
Maryzeyn Bussraayy Gece yatmadan önce için aç karnına uyurken yan etkilerini yaşamıyorsunuz doktorumun tavsiyesi
sevacano Bussraayy ay ben 3ay çektim bunu en son druma dayanamıyorum napalım dedim dedi yemekten 1,2saat sonra mandalina ile tuket çok daha iyim
Bussraayy jalepone ayy kötü olmuş , ocean kullanan arkadaşım da var ama hemen yükseltmiyormuş sanırım arkadaşım kullanıyordu abiside doktor günde 2 veya 3 içmen lazım demiş
Seyda-06 Zumruduanka160 benada aynısını yazdı başlayım bakalım belki bünye meselesidir görümcemde ameliyat sonrası kullandı bulantı yapıyor diyordu belki bünyeme iyi gelir bakalım
susirulosu jalepone ferrozinc içinde çinko olduğu için ağır gelmiş olabilir aç karnına çinko beni de çok kusturuyordu. Demir ve çinkoyu ayrı ayrı takviye olarak alabilirisniz
Zeynep321s jalepone bende 26 haftaligim .demir ve magnezyum kullanamıyorum .doktoruma ilaçlarımı değiştirmesini söyledim.son aylarda damardan demir veririz dedi .magnezyumu da doğal almaya çalış dedi .çok kramp kasılma yaşıyorum
jalepone Zeynep321s geçmiş olsun aslında bunu bile zorla kullanmaya çalıştım ben önemli Demir desteği başka bir ürün daha denemek istiyorum
Silaaaamom2025 jalepone gece yatmadan içiyodum ben doğuma az zaman kaldı midem de çok bulanıyor bıraktım valla şuan içemiyorum 😥
Bbgg jalepone Feramat kullanıyorum ben de , aç karınla içince istisnasız kusturuyor kahvaltıdan 2 saat sonra yutuyorum yan etki yapmıyor
jalepone Bbgg kahvaltıdan sonra da denedim o zaman içimdeki ne varsa çıkıyor daha çok midemi bulandırıyor kullandığım ilaç
jalepone Bussraayy az önce bir doktora sordurdum bende oda oruç mirofer önermiş aynı galiba benim daha vaktım var 16. Haftadayım 42 ye kadar yükseltir durur 😂
Senadumann Ocean iron extra kullanıyorum jelibon gibi cignenebilir çilekli rahat kullanılıyor tavsiye ederim
jalepone Senadumann extra ile normal i arasında ne fark var acaba bana da başka bir doktor normal orex mirafer önderdi ama extrası yok
Senadumann jalepone onu bende bilmiyorum doğumuma çok az kaldığı için hızlı etki etmesi açısından mi bilmiyorum ben baya kansızlık sorunu yaşadım 3 ünite kan aldım
jalepone Senadumann geçmiş olsun rabbim sağlıklı bebişini kucağına almayı nasıp etsin inşallah ☺️ Olabilir tabi bende öyle kansızlık falan yok