bkb35 Fadime97 teşekkür ederim. Evet maalesef enfeksiyon bebeğe kadar işlemiş kese enfeksiyon yüzünden delindi o yüzden de bebeğim yaşayamadı. 19 haftalıktı doktorum yaşasa da mutlaka bir engeli olurdu dedi
zumra43 bkb35 ayni şeyleri yaşamışız sizinle 14 haftalikti enfeksiyon 360 a çıkmıştı 10 gün yattım hastanede sonuç suyum geldi ve kaybettim bebeğimi bir anda oldu herşey
Deletedmom_878 bkb35 hayır yapılmadı karın kısmımda çok kaşıntı oluyordu sizde oldu mu sağ ve sol yanlarım çok ağrıyordu bıçak kesiği gibi sancılar vardı sonra lekelenmem oldu sonra düşük daha sonra gebeliğiniz oldu mu
bkb35 Deletedmom_878 kaşıntı hiç olmadı ama ağrım vardı benim de. 5 ay oldu enfeksiyondan dolayı yasaktı hamile kalmam bir süre. Doktor bu ay izin verdi ama bekliyorum bat 3 Kasım
Fadime97 Deletedmom_878 benim başımda çok sıkıntı oluyor sizde de oluyor mu baş dönmesi abi bulanıklığı gibi gözlerimde falan bir de ağzımın içi aşırı sıcaklıyordu
bkb35 zumra43 evet benim de öyle oldu maalesef. Çok zor günlerdi. En kötüsü de o kadar sancı çekiyorsunuz doğum yapıyorsunuz elleriniz bomboş. Çok zor toparladım ben Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sementa63 ikincibahar_08 Pardon canım yanlışlıkla seni etiketlemişim rabbim bebeğini korusun sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah
bkb35 Deletedmom_878 ya ben de mayısta kaybettim bebeğimi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bundan sonrası için 🙏🏼
ikincibahar_08 Fadime97 idrar kültürüm çıktı ürüme çıkmadı kan kültürü sonucu bekleniyor benim birde crp’nin sıfırlanması
Aaaa9698 Fadime97 ama ben serklajlıydım ve rahim ağız kısalığım 2 mm olmuştu ondan dolayıda beklettiler ama enfeksiyon için 15 gördüm tedavi bebeğin suyunada bulaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Fadime97 Fadime97 ikincibahar_08 hangi ilaç kullanılmıştı sizde bana sulcid diye bir antibiyotik yapıyorlar
Fadime97 Fadime97 ama ağır geliyor sanırım bu gebelere yapılıyor dediler ama kafam uyuştu bayılacak gibiyim sanki neden böyle olduğunu anlamadım burnum tıkanıyor serum takılınca ve kalbim çok çarpıyor