anonimhesapp 18 ekim pik 19 çatlama. Bugün kan versem çıkar mı? Kan verdiğim yere yakın işim var gitmişken versem mi diyorum 😂 belirti sorarsanız 0 belirti adet belirtim bile yok. Bat 6 ekim olması lazım
Deletedmom_247 anonimhesapp hayır tabiki de çıkmaz. Döllenme ve zigot oluşumu 14-15 gündür. Regl tarihinizi bekleyin.
turkmenoglu anonimhesapp bende 18 inde gördüm yumurtlamayı bir kaç sonra çatlama oldu sanırım bugün kan verdim ama testte yaptım silik çizgi çıktı
Esma006 anonimhesapp en net sonucu 5 Kasım’da alırsın bence çünkü 2 hafta geçmesi gerekiyor en fazla da 15 gün
nr0900 Deletedmom_247 benim iğne 17 ekim çatlatma 19 20si olsa suan erken testte cıkmaz mı yani bugün sabah negatifti cünkü
mavi123_ Deletedmom_247 https://hizliresim.com/423cj5s Canım sana zahmet benim ultrasonda bakabilirmisin? Bi hafta önden gidiyor Dr şekerdende olabilir normalde olabilir açlık tokluk testi istedi. Diğer ölçüleri bazı yerde 32 w yazıyor bazı yerde 30w. Anlamadım ben uyumsuzmu heryeri yani? Dr göbek çevresi biraz haftasına göre büyük dedi
Deletedmom_247 nr0900 hayır çıkmaz. eğer çatlatma iğnesi olduysanız ise 10 günde hiç çıkmaz. Zaten normal bebek gelişiminde de 10 günde bir sonuç çıkmaz. iğne olduysanız 14 ve 15.gün test yapmalısınız
Deletedmom_247 nr0900 hayır öyle bir şey yok. İğne 12 gün boyuncca zaten pozitif gösteriyor. Siz neden erkenden yapıp canınızı sıkıyorsunuz ki doktorlar zaten kesinlikle 14.günden önce yapmayın diyorlar.
Teacherlla Arkadaşlar benim de dün kan testi verdim malesef 2 çıktı, beklenen adet tarihim 5 Kasım erken verdim sanırım. Diğer hamileliğimde 4 gün önceden öğrenmiştim kan testiyle acaba bunda ümidi kesmeli miyim? 😔
Deletedmom_247 Teacherlla bebeğin tutma gününü kimse bilmediği için en iyisi bence regl tarihinizi beklemek olur. Erken vermişsiniz. örnek verirsem mesela ben 28günde bir regl oluyorum zaten ⅘ gün önceden öğrenmem imkansız oluyor.
Teacherlla Deletedmom_247 doğru söylüyorsunuz 27 günde bir oluyorum ben de. Malesef iki kayıp yaşadım ileriki haftalarda o sebeple sanırım sabırsız davranıyorum 😞
Deletedmom_247 Teacherlla bence bu şekilde yaparak kendinizi daha da fazla strese sokmuş oluyorsunuz. Bekleyin hiç düşünmeyin,elbet zamanı vardır diyin. Biliyorum düşünmemekte zor ama düşünmemeye özen gösterirseniz daha iyi olur sizler için. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Teacherlla Deletedmom_247 amin inşallah teşekkür ederim güzel dualarınız için, Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah 🌸🤲🏻
anonimhesapp turkmenoglu ay hayırlı uğurlu olsun testinizin fotoğrafı var mı net silik mi çıkmıştı 🌸🌸
turkmenoglu Teacherlla yok bugünlerde olmam gerekiyordu henüz geçmedi ben erken verdim biraz kan testi ama testte silik çizgi görmüştüm ❤️