cdss kızlar bebeğim sürekli aktif gecesi gündüzü hep böyle , ama ben yürürken hareket ettiğinde ortada ya da yanda toplanıyor kıpırdadıkça yürüme zorlaşıyor böyle olması normal mi sizde durum nasıl , büyüdüğü için mi böyle hissediyorum acaba
umynurr cdss normal cnm hem buyuyorlar hemde artik sigmiyorlar surekli dondukleri icin az kalmis annesi dayan 🫠🤭
Zelis_ozdrgn cdss aynısı benimde öyle bu 30 dan sonra daha arttı hareketleri çok şükür hissetmek ayrı rahatlatıyor beni bende de öyle sürekli hareketli ben uyurken hareketini hissediyorum artık baya sert hareket ediyo🐣🫠
Asena6532 cdss ben de aynı durumdayım ya.Uzanınca mideme baskı yapıyor mide yanması had safhada zaten kaburgalarım bile ağrıyor 😢Yürüyünce toplanıyor bir tarafa ağrım çok oluyor.
umynurr Zelis_ozdrgn kac haftaliksn cnm bide birsey sorcam ben tekmelerini videoya almaya baslayinca duruyor benimi goruyor bu aceba🤭🤭
Zelis_ozdrgn umynurr gerçekten sadece bende oluyo sanıyordum videoyu açtığım an duruyo 20 dk video açık bıraktığımı hatırlıyorum tık yok kapatıyorum videoyu coşuyo benim bebiş 🤣 31 haftalık olduk canım
umynurr Zelis_ozdrgn sorma bende cikolata yiyom kandiririm bwlki diye yok kapattigim gibi oynuyor bakinca duruyorr nerden goruyorsa artk🤭🤭
Zelis_ozdrgn umynurr hissediyorlar canımm ışığı falan da artık net hissediyolar özellikle seslere filan direk tepki veriyolar sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh🫠🤲
cdss Asena6532 ay aynıyız işte çok korkuyorum böyle tek tarafa toplanınca hatta yürümekten korkuyorum bir şey olacak diye ya
Asena6532 cdss Allah’ın izniyle hit şey olmaz ya en sonki kontrolümde doktor normal demişti.Haa bizi zorluyor ama normal
umynurr cdss stres yapma harket ettigi surece mutlu ol hareket eden bebekte sorun olmaz birgn ben hisstmedm diye aglamaktan bitirdim kendimi meger hanimefendi yorulms uyums🤭🤭