Ozgemlym Kızlar ya nasıl geri döncek bebiş dönermi geri? 28 haftada baş gelişti bugün kontrolüm vardı 31 hafta makat geliş dönmüş. Hareketli bir bebek nst bile 3. Defada çekebildiler 🙁
Seyma190623 Ozgemlym olabiliyor 36. Haftaya kadar bebeklerin dönme alanı azda olsa varmış 36dan sonra önemli doktorum böyle söylemişti (28. Haftaya giricem bende baş aşağı bebeğim doktor vajinal doğum istiyosan artık günde 30 dkka düzenli yürü dedi etkiler hem pozisyonu da dedi)
Eyllullu Ozgemlym benim de böyleydi kuzu döner, 33te makat döndü sıpa korkuttu beni ama 2 gün sonra tekrar baş gelişe döndü
umynurr Ozgemlym ztn surekli donuyorlar ben sabah baktirdm asagdaydi oglen gittim yukar cikmsti normal doktor dedi doguma kadr boyle yuvarlaniyorlar
bebeklerim__ Döner canim 40.haftada dönenleri bile duydum. Benimnki de bi bas geliş bi makat geliş olup sonra bas gelise döndü
Ozgemlym bebeklerim__ ay inşallah ya ilk kızımda böyle bişey yaşamamıştım. Dr da bu haftada doğum pozisyonu yavas yavas almasını bekleriz deyince işte tedirgin oldum ❤️🙏
Ozgemlym asellim143_ inşallah kuzum inşallah biraz zıpır usg nst de bile 2 dk yer değiştiriyor dr ondan öyle dedi sanırım. 🙏🙏❤️
Ozgemlym Seyma190623 inşallah benimde öyle olur sağolasın kuzum moral oldu 🥰 gün içinde zaten hareket halindeyim çalıştığım için bolca merdiven in çık yapıyorum yürüyorum bakalım🥰
Ozgemlym Eyllullu ayy iyi bari benimde 2 hafta sonra kontrol inş dönmüş olur moral oldu teşekkür ederim🥰❤️
Seyma190623 Ozgemlym doktorlar onu saymıyo ya bende aynısını söyledim hiç boş durmuyom falan diye yok düzenli sadece yürüyüs yap diyo 😆
Eyllullu Ozgemlym hahah kuzu merak etme balık gibiler fırıl fırıl dönüyorlar ama bir süre sonra kafa ağırlık yapıyo yer de kalmıyo en rahat pozisyon onlar için de bas gelis oluyor ❤️