Bitanemm 32 haftalık oldum ne zaman başlayacağımı bilmiyorum halıları falan yıkamaya göndermek istiyorum kararsız kaldım sizce ne zaman başlanması gerekiyor Bir de bebeğin kıyafetlerini ne zaman yıkasam
Cakalllsebahat-0 Bitanemm bence de siz şimdiden başlayın sonra haliniz olmayacak agırlasacaksınız belki 41 i beklemeyecek bebek hazır olmakta fayda var. Ben 30 dan beni yapıyorum ev leş gibi oldu yine 41 olucam onun yüzünden yaptıgım temızlıgın anlamı kalmadı
zeynomrve3 Bitanemm bence başlamalısın zaten ağırlaşmışsındır temizlik vs çok zor olacak ben 34 haftalık hamileyim herşeyim bitti hazır doğumu bekliyorum
Selenavci63 Bitanemm bence de başlayın biran önce be 32 haftalıkken çok ağırlaşmıştım 30 da her şey bitmişti sonra rutin devam ettik ediyoruz şu an 37+3 ağrıdan ağırlaşmaktan yerimden kalkamıyorum çok zor geçiyor sonrası
Linaa90 Bitanemm bence başla artık birde çok uzanma yukarıları yavaş yavaş yap oda oda mesela çünkü böyle temizlik yapıpta çok doğuran duydum mesela kuzenim de bunlardan birtanesi haftan daha iyi değil aman dikkat et kocanı işe dahil et derim önlemde fayda var
Bitanemm Linaa90 zaten evimi sürekli temizleyen biriyim dipten girerim yavaş yavaş ancak biter bu halde
Yazmelegi_ Bitanemm bence artık hepsine başlayın ilerleyen zamanlarda tamamen ağırlaşırsıniz zor olur
Bitanemm Yazmelegi_ maalesef 2 yaşında bir oğlum var dinlemem mümkün olmadığı için ağır olsam bile iş yaparım diye düşünüyorum
Bitanemm @“Cakalllsebahat-0”#p38390651aynen haklısınız ben geçen bebekte kayınvalidemlerde kalmıştım bir ay önceden o yüzden ne zaman başlasam bilemedim bu çocukta
Seyda-06 Bitanemm herşeye başlamalısın 32 haftadan sonra bende bi ağırlaştım ki sanki bi dönüm noktası gibi oldu o hafta