H_M_ Miracle_1 inşallah sabah yap banada yaz canım bende sabah ilk idrarla yapacam insalalh vardır ikimizdede
Miracle_1 H_M_ inşallah canım haberleşelim pazar yapmam daha büyük olasılık olabilir evden erken çıkacağım cumartesi dönersem pazar yaparım inşallah ama benim pek içimde de bir his yok hep bu zamana kadar negatif gördüğümden heralde
H_M_ Miracle_1 valla canım bende erken gebelik testlerinde pozitif gördüm geçen 2 ay bu ay bunda çıkınca güvenemedim
Miracle_1 H_M_ inşallah gerçektir bu seferki ben hiç ikinci çizgi silik de olsa görmedim iki yılı geçti 🫣
TKumsall H_M_ ben oğluma hamileymişim bilmiyordum cam pencere kapı duvar heryeri sildim perde indir tak sabah 7den akşam 9a kadar aralıksız temizlik yaptım sonra 3 gün yerimden kalkamadım dedim hasta oldum heralde meğer hamileymişim
1demetyasemen H_M_ gördüm canım pozitif gibi duruyo hayırlısı olsun inşallah adetine kaç gün var erken gebelikte değil bu sanırım
Nimoss H_M_ Hiç belli olmaz canım ama ben ağır kanepeleri çekip temizlik yapmıştım spora gitmiştim sanal gözlükle çok eğilmeli kalkmalı oyun falan oynamıştım tatile falan gitmiştim o da koşuşturmalıydı sonradan regl olmayınca hamile olduğumu öğrendim.