Denizz44 kızlar yumurtlama döneminde çatlama felan olduğunda illa akıntı olması şart mı herhangi bir belirti vermedende çatlama olmaz mı benim bu ay sadece tek taraflı sancım oldu akıntım olmadı
samaa_ Denizz44 bende ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamam oldu agrim var sanci oluyor arada. Ama akinti yok dereecesinde az su gibi cok az geliyor
Esma006 Denizz44 kimisinde ağrı olur akıntı olmaz kimisinde akıntı olur ağrı olmaz en iyisi ovulasyon testi ile ilerlemek
Nevagibi Denizz44 benim pik gördüğüm gün yada pikten bir gün önce çok yoğun akıntım oluyor çatlama günüde akıntı devam ediyor ama pike göre daha az, adet olacakmış gibi hafif sancılarda oluyor arada
Denizz44 samaa_ Ovülasyon testi bir ara denedim ama hep stres oldum oldu mu olmadı mı düşüncesiyle yapmak istemedim bıraktım
samaa_ Denizz44 agustos eylul ve ekim ayinda adetlerin ne zaman basladi? Bana bir anne adayi arkadasimiz yardim etti bu konuda sagolsun dogru da soyledi yumurtlama gunumu test yaptim ve pik gordum. Sende soylersen belki yardimci ola bilirim
samaa_ Denizz44 8-10 kasim adet tarihin. Iliski gunlerin hangi gunlerde oldu? Boyle hesaplayinca yumurtlama 25-27 ekime denk geliyor
Denizz44 Esma006 Ya onuda denedim bazen pik görmüyordum öyle olınca strese girdim daha bıraktım ovülasyon ile devam etmeyi
Denizz44 Nevagibi Dediğim gibi bende sadece ağrı oldu her iki tarafta akıntı felan olmadı öyle olunca acaba yumurtlama olmadı mı diye düşündüm