nurssmom aysegulk07 ben 32 haftalığım geçen gün ilk kez pylaştım ondada eşimin doğum günü önümüzde pasta var düz bir fotoğraf hızlı geçen hamile olduğumu anlamamıştır bile 😂 bende 12. hafta cinsiyeti geçin hamileliği paylaşmak için çok erken
aysegulk07 nurssmom yok şu an 15 E gireceğiz 12 değiliz ama bakalım belki de paylaşmam aşırı kararsız kaldım
Meltemanneolsun aysegulk07 ben paylaştım cinsiyet partisini. Çok güzel bir video hazırladım işte gelen herkes ben bebegin suyuyum buyuyum şunu hissediyorum falan dedi. Onu atmıştım sosyal medyaya
aselinannesi38_ aysegulk07 “Nazar,deveyi kazana,insanı mezara sokar.” Senin fikrin ama buna inan gerçekten öyle ben kızımda uzun bir süre kimseye söylemedim kaynanm annem özelikle eşim sanki devlet sırrı gibi sakladılar
Meltemanneolsun aysegulk07 ben de çok organize yapmadım biz bizeydik yani kaynanamlar annemler eltim kaynım kardeşim falan vardı yabancı yoktu. Güzel bir anı oldu
almila1723 aysegulk07 çok paylaşmak istiyorsanız yakın arkadaşlarınıza paylaşın . İleridede hamileliğinzle ilgili toplu fotoğraflar atarsınız. Bende 19+4 im sadece 2 kez hikayede yakın arkadaslarıma paylaştım. Nazara bende çok inanırım 😇
elrahe08 aysegulk07 kızımı doğurdum bana gelen çiçek falan paylaşmıştım o gün herkes aa hayırlı olsun hamile misin demişti oysaki ben doğurmuştum 😂 çok kilo alan bir insanda olmadığım için kimse bilmiyordu bunda da doğana kadar kimse bilmez sosyal medyamda yakın çevrem hepsi biliyorum tabi daha şimdiden 10 haftalık ama sosyal medya bilmez öyle şeyler sevmem ve nazar da hak tabi ama siz nasıl isterseniz öyle yapabilirsiniz
Admsarzu aysegulk07 valla ben cinsiyeti henüz öğrenmedim 17+4 ama öğrenirsem paylaşacağım hamileliğimi de kalp atışını duyunca paylaşmıştım evet nazar var doğru ama olacak birşey eninde sonunda oluyor zaten diyerek korkmadan paylaşmıştım