QueenBahar_ sananegerekvar işte canım bnde onu diyorum burdaki anomi insalara güveniyoruz Akrabalara hatta kaynanaya bile güven olmuyor ,🤭❤️😂
patili_kiz90 Ben 3,5 aylık hamileliğimi paylaştım. Doğum fotoğraflarımı vs ekledim hastane odasında yüzünü göstermeden. Tam 2 aylık oluncada yüzünü paylaştım. Sakınan göze çöp batar ben buna inanıyorum.
irmairma aysegulk07 göbeği açık özellikle istemediğim bir poz, normal sade elbiseli çekim de yapılıyor ondan istiyorum 😌
DogaLina_ aysegulk07 ben paylasmistim cunku 6 yasindaki kizim ilk ultrasoon goruntusunu alip arkadaslarina gostermek icin okula goturmek isteyince mecbur kaldim 🤣🤣 benden duysunlar bari die.
Kubar DogaLina_ 😅😅 maşallah kızlar ne tatlı ne ilgili ya🥰 benim oğlanlar da bebek eğer erkek olursa nasıl döveceklerini konuşuyorlar😅😅
irmairma aysegulk07 istediğin gibi davran , ben 4 ay kötüydüm zaten doğru düzgün fotoğrafım bile yok ki o günler düşünecek halim bile yoktu.
HafVel aysegulk07 merhaba nazara bende inanırım ama gönlümü ve niyetimi temiz tuttuğum ve sürekli okuduğum için bebeğimin kalp atışlarını duyduğumuzda İnstada paylaşım yapmıştım ve ardından cinsiyeti ya da ne bileyim eşimle hamile çekimi fotolarından felan paylaştım hep. Yüreğin temiz olduğu sürece ve okuduktan sonra verende Allah alanda Allah. Rabbim her türlü kötülükten koruyor. Tabi karar sizin. Benim instagramımda 300 kişi felan var çok kişi yok hem
aysegulk07 HafVel bende de 150 kişi var yani bu kişilerin çoğu biliyor o yüzden atacağım galiba sanırım ya 😅
Kubar aysegulk07 siz atmaya karar vermişsinz at gitsin diyenler daha bi hoşunuza gitti atma diyenlere de kararısızm ya yengem paylaştı bişe olmadı diyosunz😅
DuruDefne_mommy aysegulk07 o sırada 35+1 günlük hamile olan ben hala paylaşım yapmamışımdır😀😀beni tanıyan tüm cevrem hamile olduğumu zaten biliyor diğer geri kalan kısmında çok önemi yok doğunca öğrensinler 😀
aysegulk07 DuruDefne_mommy yani evet yakın çevre biliyorsa gerek yok gibi ama işte insan anı kalsın istiyor 😅