gllllll Pelinnn2 benim aynı tarif ettiğin gibi geldi tatlı pembe bir renkte günde sadece iki üç damla akıntıyla karışık geliyor dün hiç gelmedi mesela bugün yine geldi
Pelinnn2 gllllll kahveyle pembe karışık internete yazıyorum etrafa soruyorum diyorlar afet öncesi ama adet öncesi benım direk gelir leke gelmez ben öyle ayırt etmiştim
gllllll CEKAS test yaptığında kaç haftalıktı peki sence hala leke devam mı ediyo tatlı pembe gibi mi rengi acaba
CEKAS gllllll 4 haftalıkken yaptım testi diye düşünüyorum (geç ovulasyon sebebiyle tam tarihim yok henüz) Kahverengiydi hep lekelenmelerim, pembe renkli varsa doktora gitmeniz gerekir
gllllll Pelinnn2 benimde asla leke gelmez direk ağrıyla kanama başlar bu sefer ağrı vardı ama kanama yoktu 3 gün sürdü regl ağrım o da geçti 🤷♀️☹️
CEKAS gllllll gecikmeniz varsa, pembe renkli geliyorsa o zaman regl sökülmeye çalışıyor da olabilir. Yerleşmede pembe olmuyor çünkü. Bütün olayı değiştiriyor akıntınızın/lekelenmenizin rengi ve dokusu.
gllllll Miracle_1 pazartesiye kadar böyle devam ederse direk doktora gidicem hamilelik değilse niye böyle oluyo öğrenmek için
Miracle_1 gllllll arada olabilir bence hormonal diye düşünüyorum ama bende âdet sökülmezse pazar falan test yapsam diyorum bilemedim