peanutbutter Kızlar 2 gün önce kadın doğum vajinal muayene yapmıştı ve kültür smear vs aldı bu ondan mı kaynaklanıyor sizce yoksa yerleşme kanaması bu şekilde hafif açık kahve akıntı içinde pütürlü lekeler gibi olan var mı aranızda?
peanutbutter peanutbutter şimdi tekrar gelmiyor zaten iç çamaşırıma çok az gelmiş silince biraz daha geldi devamı yok gibi
Miracle_1 peanutbutter anladım benimde yoktu dünden beri az önce gelmiş neyin nesi bilmiyorum hiç tecrübem olmadığı için yerleşme de diyemiyorum
peanutbutter Miracle_1 sizin de aynı şekilde böyle sanki akıntının içinde ufak ufak taneli gibi mi yoksa daha bütünsel bir şey mi
Miracle_1 peanutbutter kum gibi canım rengi falan da ama böyle vajinal akıntı sürüntü şeklinde geliyor dün ve önceki gün oldu sonra yoktu bir saat önce tekrardan geldi
peanutbutter Miracle_1 ya yerleşme kanaması olabilir mi acaba 🥹 inşallah öyledir kasıklarıma da bıçak saplanıyor gibi. Senin başka belirtin var mı?
Miracle_1 peanutbutter yok canım ağrı falan danypk bu ay göğüs hassasiyetim de yok bat 2 Kasım çok acıkma falan var ama psikolojik de olabilir ☺️