mlkunal Kızlar selam ben 13 haftalığım. Oğlumda (2.5 yaş) sabah ben odada uyuyordum birden karnıma çıktı ağrım oldu sancım acaba bişey olur mu? Yarın kontrol var ilçedeyim il e gideceğiz içime bir kuşku düştü ya
Yazmelegi_ mlkunal kanama leke vs yoksa korkmayın😊 benim kızım da çoğu kez yapıyor dikkat ediyorum ama birden oluyo
Havin49_ mlkunal kanama yoksa bişey olmaz benim oğlum da sirkelşi üstüme tırmanıyor bazen tekme atıyor eşim hep çok kucağıma alma tekme atıyor diyor dedim napim sen evdeyken alıyorsun ama sen yokken sirkeli bana yapışık
mlkunal sadecoffe @Yazmelegi_ @hizlivecocuku @Havin49_ @Emlly Kızlar içimi ferahlattınız teşekkür ediyorum 🥹
Emlly mlkunal ben 24 haftalık oldum bu zamana kadar kızım istemeyerek sürekli çaptı tekme attı bebek bu suyun içinde korunuyor hiç birsey olmaz merak etmeyin
sananegerekvar mlkunal Bişey olmaz ya benim oğlum hep ağlardı ne kadar dikkat etsemde anlık oluyodu sgalikla dogdu
urs61 mlkunal Canım senin haftalarında trafik kazası geçirdim bildiğin araba pertten döndü doktoruma gittiğimde haftan küçük olduğu için kemiğinin kırılıp keseye batması zarar görmesi için dedi. Valla beni rahatlatmak için dediğini de pek düşünmüyorum doktorların pek acıması yok çünkü.