2629 Ayrıntılı ultrason da erkek bebeğin sol böbreği sağ böbreğine göre büyük olduğu gözlemlendi bu durumu yaşayan var mı aranızda
Ecisbicis 2629 erkek bebekte oluyormuş bizde de olmuştu ama doktorum önemli bir şey olmadığını çiş yaparkenki basınçtan kaynaklanan bir şey olduğunu söylemişti, zamanla kontrollerimizde geçti
llFatma 2629 benim ilk çocukta da çıkmıştı oğlan olduğu için normal dedi ilerleyen zamanda büyüme durdu
penbe_karisi Evet bizde de var doktorum pek onemsenecen birşey olmadığını söyledi sadece takip edecgiz erkek bebeklerde normalmiş
haticedrd Bizde en son oğlumun kontrolüne gittiğimizde iki böbreği için büyüme var dedi ama öyle panikleyecek bir şey değil hatta çevrenize söylemeyin dedi. Takip edilecek. Öyle olabiliyormuş umarım düzelir
papatya055_ Ben kızıma hamileyken ole demişlerdi Dogunca kontrol ettiler gelmişti doktor kaladabiilir gecedebilir takıp etmez demişti sukur bişey yok
2629 Çok teşekkür ederim. Biraz evhamlıyım sanırım 3 doktora gittim hepimizde aynısını söyledi. Önemli bir şey değil. Erkek çocuklarda olur ama önemsemeyin dedi ama işte ☺️ Umarım herkes saglıkla kucaklar bebeğini 🙏
Gozdeeeeeee 2 sene önce oğlum da da fark etmişlerdi ultrasonda doğum olduktan sonra doktorumuz sünneti önerdi ve sünnetten sonra geçti gitti tabi bu 3 aylık süreçte sürekli kontrol sünnetten sonra da kontrol oldu içinizi ferah tutun geçip gidiyor inşallah