Sss1947 Kızlar 20 si gibi yumurtlamam oldu tahminim ondan sonra bir kaç gün kasık ağrısı vardı sağ tarafta 2-3 gündür o geçti karın ağrısına çevirdi karnıma sürekli ağrı girip duruyor varmı böyle olan ?
Deletedmom_878 Sss1947 bende de aynısı oluyor ben biraz stresli beklemeye psikolojiye bağlıyorum heyecanlıyız ondan olabilir gebelik belirtisi de olabilir
Denizz44 Sss1947 Benimde bat 10 ama bu ay yumurtlama akıntısı felan olmadı sadece tek taraflı sancım oluyor acaba yumurtlama olmuş mudur bilmiyorum
arsesraa Sss1947 evet canım benim de yumurtlama 20-21 ekimde oldu o birkaç gün batma gibiydi ama dün ve bugün ara ara karın ağrım var
Denizz44 Deletedmom_878 Bende çözemedim ki akıntım felanda olmadı yumurtlama oldu olmadı mı bilemiyorum inşallah çektiğimiz yerleşme ağrısıdır 🤲🌸
Sss1947 arsesraa ya aynı belirtiler ikimizdede benim de öyle kasık ağrım geçti sayılır karnım başladı
arsesraa Sss1947 ve beyaz sıvı bi akıntım oluyor canım senin akıntın var mı, eylülde kimyasal yaşadım ondan sonra olmadı bu 3. Denememiz gerçekten negatif görmekten korkuyorum bu ay
Sss1947 Meliss- âdet döngüm çok karışık her ay değişiyor o yüzden bişey diyemiyorum bu ay 10 unda adet oldum 13 gecesi bitti normal de hep 7 gün sürer bu ay çok karıştı o yüzden
Meliss- Sss1947 benimde 9 Ekim başladı 14 bitti uygulamaya göre de 20sinde başladı ama biz sadece 24 25 27 değerlendirdik acaba tuttu mu tutmadı mı şüphesi insanı bitiriyor 🥲
Sss1947 arsesraa canım benim akıntım zaten hep var ben o yüzden çok ayırt edemiyorum onu ya 🌸 yani sürekli olduğu için anlayamıyorum ama benimde şuan beyaz şeffaf karışık
Sss1947 arsesraa benim 8 buçuk ay önce surpdz bir şekilde olmuştu ama sağlıklı ilerlemedi mecbur kürtaj oldum . Geçen ay yeni denemeye başladım sayılır bende
ceylin74 Benimde bat 8 göğüs hassasiyetim başladı bugün ve uçları sertleşti şişlikte var inşallah hamileyizdir bu ay tutmuştur Allahın izni ile
Birdie93 Benimde bat 10 Kasım gözüküyor, 25 ekimde de Lh piki ve yumurtlama ağrısı yaşadım sol tarafta