Selam anneler 35+6 hamileyim doktorum değişti, değişmeden önce de kafası büyük denmişti ama çok takılmamıştı. Şuanki doktorum da bir Perinatolojiye git dedi. Bir önceki hamileliğimde de ilk oğlum için kafası büyük denmişti çünkü genetik ailede. Ailecek kafamız büyük. Babasının büyük amcasının , dedesinin hepsinin geçmişte kafa büyüklüğü konuşması olmuş. İlk oğlumda da oldu hatta kafa büyüklüğünden sezaryen oldu. Perinatolojiye git demediler ilkinde ama doğum sonrası nörolojiye falan gittik bir şey çıkmadı takip edelim dediler şuan çok şükür sağlıklı bir şeyi yok hala kafası büyük. İkili taramam iyiydi, üçlü taramada yaptırdım oda iyiydi yani hiçbir şey dememişlerdi. Haftalar sonra doktor değişince Perinatolojide Otizm riski 1.177 çıkmış ama ben yapısal olduğunu düşünüyorum var demiyorum her riski sınırda olana böyle diyorum zaten söylemem gerekenleri diyorum Allahın takdiri dedi böyle net bir şey diyemeyiz dendi bana. Yani artık doğum yaklaştı ne yapılır bu durumda bilemiyorum. Risk oranı da şu 1.177. Bu tarz bir durum yaşayan var mı acaba? Şuan durumunuz nedir?