hepoyleolurzaten__ Detaylı ultrason yaptırmam gerekiyor açıklama kısmına detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyo 🤔 siz nasıl aldınız normal perinatolojiye mi gitmem gerekiyor nasil olucak
kbrklc16 hepoyleolurzaten__ o bölüme alman icin doktorunun yesil alan acmasi gerekiyo randevu bulabiliyorsan acmis demektir.o yaziya takılma oyle yazıyo ama bakıyorlar doktorun yolladigi icin
cansu2306 hepoyleolurzaten__ benjmde detayli ultrason var doktorum sana yeşil alan açalım o bölüm yapıyor dedi bekliyorum baklam kasımda alabilrsem
yellowchick hepoyleolurzaten__ bende yarın fakülteye gideceğim ordan normal kadın doğumdan randevu aldım ona kayıt actircam benim gittiğim diğer hastanede hep dolmuştu fakülteye yönlendirdiler sizde öyle bir deneyin isterseniz
Busranur_mnts hepoyleolurzaten__ ben çam sakuradan aldım 5 tane poliklinik vardı 2sinde yapılmamaktadır yazıyodu ondan almadım başkasından aldım sadece riski gebelere bakılır yazıyodu qma yapıyorlar detaylu
hepoyleolurzaten__ yellowchick hastanelerde suanda acik perinatoloji ama altina hep not düşmüşler detaylı ultrason yapılmamaktadır diye
Havin49_ hepoyleolurzaten__ cnm ben oğlumda randevu arıyordum işte detaylı dopler yapılmaz yazıyordu bende normal öğle gidiyordum doktor niye perinat a gitmiyorsun dedi dedim randevu yok detaylı yapılmamakta deniyor dedi ki hayır yapılıyor renkli ultrason yapılmıyor ondan öyle yazıyor demişti randevu almıştım gittim muayane ettiler detaylı
hepoyleolurzaten__ Havin49_ anladım ozaman alayım bende dünden beri hep bakıyorum detaylı ultrason yapılmamaktadır diyo bende şaşırdım alıp boşuna gitmek can sıkıcı olur
bahar8 hepoyleolurzaten__ Devlet hastesinde detaylı ultrason yapılmıyor. Benim gittiğim Perinatoloji doktorum özele yönlendirdi.
bebeklerim__ bahar8 belki bulunduğun şehirden kaynakli yapılmiyordur 2 gebeligimde de devlette yaptrdm ben
bahar8 Alya05 Benim gittigim hastanede yapılmıyordu demekki yada ben 8+6 da öğrendim gebe olduğumu belki ondandır.🥰
Alya05 hepoyleolurzaten__ Bende özel takipliydim devletten randevu almadım çünkü devlette 5 6 7 haftalıkken detaylı usg için randevu veriyorlar Kendi doktorum bana dedi Perinatolojiye git. Devlette randevu aldım Gititm doktor baya ilgiliydi
hepoyleolurzaten__ Alya05 bana verdikleri kağıtta 20-24 hafta arası için detaylı ultrason randevusu al yazıyordu
sbulut64 hepoyleolurzaten__ devlet Hastanesi’nde kendi doktoruna git yeşil alan acacaktir. Daha sonra perinotolijiden biran önce randevu almaya bak kaçırmadan çünkü hemen doluyor. Bende pazartesi gideceğim detayliya 😊
hepoyleolurzaten__ sbulut64 açık yesil alanım açık olmasa görmem zaten 🙂 sadece altina not düşmüşler detaylı ultrason yapılmamaktadır diye o kafamı karıştırdı
bahar8 bebeklerim__ Çok şükür iyiyim 35. Haftadayım 24 Kasım sezeryan 😅Sen nasılsın? Senin kaçıncı hafta 🥰