ceylanssss canim cok buz aseriyor son gunlerim artik kasimda dogurucam yazdan beri buz yiyorum ara ara engel olamjyorum kendjme biryandan bisey olucak diyede korkuyorum. basina gelen varmi
nurssmom ceylanssss hasta olmayın yeter bişey olmaz ne olucak, bende o kadar hararet yapıyorum ki sürekli dondurma yemek istiyorum
Bebegimlee ceylanssss ayyy bu mesajı görünce anormal olmadığını anladım 😆 yaklaşık 5. Ayımdan bu yana her gün 2 kalıp buz yiyorum doktoruma sordum hiç bir problem yok soğuk su bile içebilirsin dedi :) hatta toprak yiyor bazıları seninki onların yanında çok masum kalıyor dedi 😆🫢🫢🫢
aslankbr ceylanssss kış gelene kadar kalıp kalıp yedim kış gelince artık hasta olmamak için yemiyorum dhdgd
ceylanssss Bebegimlee ya doktor banada ye sikinti yok dedi ama etrafim beni darljyor cocugu haxta ediceksin diye 2 gun ara veriyorum ama aklimda kaliyor buz istemsizce yiyorum gizli gizli atiyorum agzima
ceylan_krczml @ceylanssss allah korusun bebek anne karnında zature olabiliyor bence kendinizi tutun bebeğinizin sağlığı herseyden önemli
Esinbrn ceylanssss ben de aynı durumdayım ılık - sıcak içeceklere de tahammülüm yok illa ki soğuk olacak yoksa midem bulanıyor buz da mide yanmama çok iyi geliyor şu an hastayım sabah dayanamayıp bi iki tane yine yedim 🙈🙈
ezgi3452 ceylanssss Bildiğim kadarıyla demir eksiliginden oluyormuş. Bir zararı yok yiyebilirsiniz ama lütfen buz kaliplarinizi çeşme suyu ile doldurmadığınızdan emin olun🤗
ceylanssss LadyX valla haklisin bikere cok kotu hasta oldum heralde alisti artik bunyem hic dokunmadi ondan sonra 🤦♀️😊
minikkalp2 ceylanssss ilk gebeliğimde kilolarca yedim. Ama sonradan demir eksikliğin oldugunu kansızlıgım oldugunu öğrendim takviyelerimi almamıştım ondan kaynaklanıyor
ceylanssss minikkalp2 evet benimde eksik haplarjmj iciyorum ama duzenli degil malesfki hap icmekten biktim artik midemi bulandiriyor
patateslimanti Sizi hasta etmesinin dışında bebeğe bi zararı yok tabiki yediğimiz içtiğimiz direk bebeğe gitmiyor ki kandan geçiyor bebek nasıl soğuktan hasta olacak😂 bu arada annemde bana hamileyken 9 ay buz yemiş hayattayım çok şükür hasta yada zatüre doğmadım😂