Panikprensesveyediataklar Ben yedim canım istedi bizim burda hep yetiştiririz neyse aklıma geldi bi chat gbt ye sorayım dedim o da bebeğin kalp atışını düşürebilir çok zararlı hamilelikte falan dedi. Kendimi dinliyorum öyle Allah korusun ya siz yediniz mi? Haşhaş yeşil olan.
Bimiyendis Panikprensesveyediataklar o kadar küçüK miktarlarda bişey olmaz, doktorunuza danışana kadar yemeyin bir daha, olmazsa az miktar türk kahvesi için endişelenmeyin
2kizannesi30 Panikprensesveyediataklar kız nasıl yedin annem menopoza girmişti pazarda satılıyor bunların çeşidi var bu acimsirak bişey di kadın adet oldu 2 gün şok olduk.Bide bana kızdı keşke daha çok alsaydm dedi .Şuan kaç haftalıksin
Panikprensesveyediataklar 2kizannesi30 aşkım çok taze hali benim yediğim sizin ki daha kart acımsı sütlü olanındanmıştır. Ay ben hep yerim bunu ne bileyim yedim allahtan aklıma geldi baktım.
2kizannesi30 Panikprensesveyediataklar doğrudur pazarda kışın denk geldi yeme şuan bı sıkıntın yoksa hani başka birşey olsa ay ye geç derim ay bu çok farklı 🥹
Panikprensesveyediataklar 2kizannesi30 yemem artık aslında çok severim ama napayım Allah korusun bebeğim iyi olsun da 🥹