sdkaaa Havin49_ 63 kilo ile 5 haftalık hamileyim kilo almaktan korkuyorum ama bebekte beslensin tabii ki zaten vermem gereken kilolar vardı veremeden hamile kaldım
Havin49_ sdkaaa yani cnm 10-15 arası ideal kilo aralığı doktorum böyle demişti ilkinde 76 ile gebe kaldım 90 ile doğuma gittim şuan 87 ile hamile kaldım 20 haftalığım 18 haftaya kadar 7 kilo verdim bir kilo aldım 81 kiloyum üst üste hamile kalınca kilo bende hamile kalınca verdim
penbe_karisi Kaşar muz kabak çekirdeği yoğurt ama bebek belirli bir haftada kilo almaya başlıyor mesela en hızlı kilo aldığı dönsm 28 haftadan sonra 24 haftada haftada 250 gram alıyorlarmış doktorum öyle soyledi
Esma006 atlasedaaa İnşallah bebeğiniz sağlıklı kucağına alırsın ben dikkat ettiğim şeyler muz muzu dilimleyip muzun üstüne pekmez tahin döküp yiyordum sonrasında sade kefir kilo aldırıyor kaşar aynı şeyde haşlanmış yumurta sonrasında bu bademdir kajudur kabak çekirdeği mesela kuruyemişler acayip kilo aldırıyor başka neydi bir de şey bu mercimek çorbası ya da mercimekli bir yemek yapabilirsin bu yeşil mercimekli Bir de kısır da kilo aldırıyor hani bu kıvırcıkla falan yapiyor bilet tahini ılıtılmış süt ile karıştırıp içebilirsin bu da kilo aldırıyor nesquik tozunu nesquik tozunuu ısıtıp sütle üste karıştırıp da içebilirsin
ilknur888_ atlasedaaa ben ilk gebeleğimde son ay maden suyuna takmıştım 3.5 kilo doğmuştu kızım ve doğduktan sonra hiç kilosu eksilmedi . Yani maden suyuda ciddi anlamda işe yarıyor . Özellikte yaptığım maden suyu geri ne buldumsa onu yedim. Malum bu ekonomi ile de pek seçme hakkımız olmuyor😂
Melissayda Tam yağlı süt, kaşar peyniri, kaymak ve bal, avokado, çiğ kuruyemiş, muz Kemik gelişimi ve boy için maden suyu günlük bir şişe
[silindi] yslmn ben suyun bile tadını anlarım farklı marka damak zevkime en iyi giden kaşar bahçıvan marka çıktı çağrılarda satılıyor içeriğini incelemeedim öyle bir dikkatiniz varsa bakmadan almayın🧡
atlasedaaa umynurr ben 34+4 de doğurdum galiba en son 2 doğumum da erkendi ve yeni doğan yoğun bakıma aldılar ve entübe ettiler
sudeli4 kubraturkkoc evet Benm öncesindeki 2 kaybım küçüktü ama son kaybom 20. Haftalardaydı derin izler bıraktı devamında pandemi patlak verdi derken psikoloji filan kalmadı çocukda olmadı tam evliliğim 6. Yılında hamile kaldım 18. Haftada serklaj işe şükürler olsun doğdu büyüdü bile kısmetse darısı yeni bebişkoma heyecanlıyım sıfırdan başlıyorcasına serklaj süreci vs hepsi iicn çok korkuyorm
kubraturkkoc sudeli4 korkmak çok normal insanız sonuçta içimizde bi can var olmaya çalışıyor. Rabbim yardımcımız olsun bende zorlanıyorum ama elbet geçecek bugünler diye kendimi teselli ediyorum.
sudeli4 Simlifar merhaba hayır girmedi 34. Haftada vi erkwn doğum riskim olmuştu ciğer geliştirici yapılmıştı ondan mı bilmiyorm yada bebiş kgsi iyiydi 3,5 kg doğdu onun ilgisi var mı bilemiyorum kuvöze girmedik hafif sarılık oldu sadece ilk gün sütüm çok az geldi zorlandık ama hastanede yatış olacak bi sarılık değildi haftada 2 kez doktor görmek istiyordu o şekilde atlattık
MinaGamze3 atlasedaaa avakado kesınlıkle hamıleliğimin başından beri tüketiyorum bebegim 36 haftalık 3,500 kg 😀 doğana kadar kaç olur bılmıyorum o yüzden avakado yemeyi bıraktım 😅😅
Azizer sudeli4 size şeyi soracam serklaj dikişi nasıl aliniyo aciyo mu bende şuan 34 haftalık hamileyim az kaldı alınmasına biraz tedirginim korkuyorum açıkçası
sudeli4 Azizer yani Benm doğum esnasında alındı ben sezeryan istediğim için doğuma kadar herşeyi gördüm bebeğimi getirdiler foto vs derken sonrasını hatırlamıyorum ameliyatımı dikiş ve serkalj alınma kısmında komple uyutmuşlar ağrı vs hiç anlamadım