Hicrettt Selamlar,7 ay 1 haftalık bir kızım var ve geceleri saat başı uyanmaya başladı son 2 haftadır ve memeden asla ayrılmak istemiyor, uyku eğitimi almak istiyorum çünkü çalışan bir anneyim ve zorlanıyorum artık. Neler yapabilirim ve ne önerebilirsiniz 🫠
Baklavaseverim Hicrettt Gündüz uykusu nasıl tam olarak 1 hafta sabredip gündüz uykularını belli saatler de yapacaksınız 9 da banyo masaj mama ya da emzirme sonra uyku bana böyle söylendi 1 hafta sabredebilirseniz bir yerden sonra düzene girer ama diş döneminde mümkün değil
dilaraacet Hicrettt bende 11 buçuk aylık oğlum var şuan mesela sağlanmıştır uyumuştu 25 dk uyudu tekrar uyandı 2 ye kadar duruyor 2 olunca uyuyor ve bunu Bayadır alışkanlık haline getirdi bir türlü bende önünü alamıyorum uyku düzeni maf oldu gündüzde çok uyutmuyorum ki aksam uyusun diye ama banamısın demiyor bende şaşırdım deniyorum deniyorum olmuyor napcam bilmiyorum aynı dertten bende muzdaripim ya😔😔😔
Havin49_ Hicrettt yani cnm ben uyku eğitimi almadım benim oğlumda mama içerlen 2 saate bir uyanıyordu tam 1 yaşında gece yemesini ve mamayı kestim oğlum sabaha kadar kesintisiz yattı benim sürecim böyle olmuştu
Hicrettt Baklavaseverim sabah 8:30 gibi uyanıyor sonra 11de 45dk uyuyor ikinci uykusu 2 de 1 saat uyuyor ve saat 5 gibi yarım saat… banyo rutinimiz mevcut ama hanımefendi temas bağımlısı 😭
Hicrettt Elovee evet hala çıkmadı ama baya sertleşmiş.. geçen hafta sürekli ateşlendi ama hasta değildi.. ek gıdaya geçtik fakat onu da pek istemiyor sade ve sadece meme ve asssssla biberondan içmez…
Elovee Hicrettt ah kuzum iştahı yok cok normal diş zamani ne uyku kalıyor ne yemek ne huzur cok zor gerçekten. Bu arada bir şekilde sevdirmeye çalışın oyunlarla sütünüz doyurucu olmuyordur o yüzden de sık sık uyanabilir. Karnı tok bebek rahat uyur🌸❤️
Hicrettt Elovee evet artık buyudugu için doymadığını düşünüyorum… şu an tek yedirebildiğim et ve balık.. biraz bastırarak yediği için çiğniyor iyi geliyor galiba ama herşeyi yiyen bebişim bunlardan başka bişey yemek istemiyo.. vicdan azabı çekiyorum resmen 😭
Elovee Hicrettt yaaa yok ne vicdanı daha çook değisecek yeme alıskanlikları. Bir bakacaksiniz eti ağzina sürmeyecek. Corba icirmeye alıştırın sevdigi bir corbayı bulun mesela. Onun içine azar azar yemediği herseyden koyarsınız. Her besinden almış olur. Ama dedigim gibi diş cok sıkıntılı yeri gelcek 2gun agzina birsey sürmeyecek ve bu çok normal çünkü enfeksiyon yapıyor diş oda iştahı kesiyor bilginiz olsun. 2 yaşına kadar ara ara böyle olcak tüm dişleri çıkana kadar
Hicrettt Elovee biraz ek gidayı düzene soktuk bir kaç gündür bakalım sanki biraz daha düzgün uyuyor gibime geldi 🤗 hala sadece meme derdinde ama sadece uyanır uyanmaz veriyorum ve uyutmadan önce yani yemeğini yedikten 1,5 saat sonra inşallah bu şekilde işe yarar 🫣
Hicrettt Baklavaseverim akşam 20:30-21:30 arası uyumuş oluyor ama sonra saat 2 gibi uyanıp saat 4-5 e kadar uyumuyor ve sonra da saat 9-10 gibi kalkıyor
Mombloggg Kızım 4 yasinda hic bir zaman uyku duzenimiz olmadi sabahlara kadar oturmuslugumuz var ben bu isi egitim almadan halletim cok sacma rakamlar verdiler çünkü yapay zeka ile o kadar guzel yuruttum ki sureci suan sorunsuz uyuyor tavsiye ederim
Hicrettt Havin49_ yani daha zamanımız var 1 yaşına kadar 🫣 inşallah çabucak düzene girer ya gerçekten çok yıpratıcı oluyor
Baklavaseverim Hicrettt Olmazsa 22 gibi yatır yani benim kızım da aynı böyle diş dönemi yapacak bir şey yok dedi uyku eğitmenimiz akışa bırak o uyurken uyu sen de dedi altlar çıktı şimdi üstler çıkıyor yanlar şişmiş gece uyusa da ağlayıp duruyor 🤷🏻♀️
Hicrettt Baklavaseverim evet evet uyuyor ama ağlayarak uyanıyor sürekli, çalışmasam zorlanmam bu kadar gündüz o uyurken bende uyurum ama evden çalışıyorum o uyurken işleri yetiştir toplantılar o bu derken bende bittim 🥲
Baklavaseverim Hicrettt Yaa ben çalışmadığım halde çok yoruluyorum hiç kucaktan inmiyor bir de epilepsi tanısı koyuldu geçen hafta cuma nöbet geçirdi ondan beri hiç ayrılamıyoruz afedersin lavaboya bile gidemiyorum biri yoksa gece desen şu an hala uyanık hep oyun istiyor iyi olsun yeter diyorum ama doktor uykusuz da kalmayacak dedi çıkmaza düşmüş gibiyim