MinaM00 Benim adetimin 12.gunu o gün iki defa eşimle birlikte olduk ama ben vücudumu izledim iki gün yumurta akı gibiydi üçüncü gün sağ kasığımda ağrı hissettim akıntım yumurta akından bir tık daha da koyuydu ama şeffaf o günü değerlendirdik ve hamile kaldım sizce tek ilişkide cinsiyet ve yumurtlama dönemi ne olur kız mi erkek mi
prensesssannesi MinaM00 bizde bu ay tek ilişki denedik hayırlısı artık ama ikinci kızımda da adet bitişinin 2. Yada 3. Günü tek ilişkimiz olmuştu kızım oldu
2prensesannesiiii MinaM00 yumurtlamadan önce girildiğinde kız tam yumurtlama ve sonrası girilen ilişkide erkek oluyormuş sebebi de x kromozomlar yavaş ve biraz daha uzun ömürlü y kromozomu da hızlı ve kısa ömürlü hassaslarmış bazı drların açıklaması bu
rabisimm MinaM00 ilk hamileliğim tek ilişki sonrası olmuştu kızım oldu ikincide yine tekten sonra hamile kaldım şimdi de oğlum olacak inşallah 🥰 tek ilişki ile hamile kalabilirsiniz tabii fakat cinsiyeti belirlemez.
Nessozz 2prensesannesiiii valla hiç alakası yok 2 hamileliğimde de yumurtlama döneminde oldu hatta en fazla olduğu günlerde. 2. kızıma hamileyim. Böyle şeylere hiç inanmıyorum 😃
rem_aden Adet bitiminden 3 gün sonra tek ilişki erkek, ama ben o ay erken yumurtladığımı düşünüyorum, ertesi gün yumurtlama belirtilerim başlamıştı çünkü
2prensesannesiiii Nessozz hurafe değil ki balım drlar diyor 😅 bi arkadaşımında kızı vardı buna dikkat ederek oğlu oldu bu arada yumurtlama da değil tam çatlamada erkek önceleri girilen ilişkide kız oluyormuş bu bi drun araştırması zaten hiç bi şeyin %100 doğruluk payı yok sadece şans artıyor hepsi bu🥰
myangelson MinaM00 tahminlerime göre tam yumurtlamanin olduğu gün ilişki oldu belirtilere göre , ertesi gün çatladı. O zaman hamile kaldım erkekti
atesismom cinsiyeti ilişkiye nasıl bağlıyorsunuz anlamadım😂 bu sizin belirleyeceğiniz bir durum değil ki? eşinizin genleri hangisine ağır basıyor ise o belirler birlikte olmak değil tıbben de böyle bi durum yok yani
Nessozz 2prensesannesiiii doktorlara göre de evet öyle açıklıyor ama ben yine de bunun kısmet olduğunu düşünüyorum 😀😀 Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲