irmairma Lyyda11 gaviskon yazdırın sağlık ocağına , ben ayva çok iyi geliyor diye duydum hatta biraz önce yedim yatağıma uzandım geçti gibi sanki
Nurgul1010 Lyyda11 rennde duo verdı doktorum sadece onunla ayakda durabılıyorum gercekden ıcdıgım gıbı kesıyor
Lyyda11 Doktoruma sorarım yarın başka ilaç kullandığım içim ekstra bi şey kullanamıyorum anlık çözümşeriniz var mı bu gece idare edebilecek
tugba1x Lyyda11 şu an için ben de aynı durumdayım ve hiçbir şey kesmiyor fakat sabah aç karnına lansor kullanıyorum o beni tüm gün tutuyor. ilacı unuttuğum günler de böyle kıvranıyorum, lansoru tavsiye ederim kesinlikle🙏🏻
[silindi] tugba1x gerçekten bu hamilelikte çok olmadı ama ilk hamileliğimde o kadar çok oluyordu ki 2 günde bir mutlaka alıyordum idare ediyordu beni lansor tek geçerim 🧡😂
tugba1x Lyyda11 benim epeydir var 20.haftadan beri falan çekiyorum, beni en çok zorlayan şey bu oldu hamileliğimde😔
sudeli4 Lyyda11 sarı yads beyaz tuzsuz leblebi, ayvayı tuzlayıp yiyorm yada elma kabuksuz . Bazen soğuk süt yarım çay bardağı kadar oda beni rahatlatıyor Bazende öyle bi bulantı geliyo ki yudum su bile içemiyorum