iremiko_ Sol kalçamda ağrı var açıkcası sol popomda 6.haftadan beri var yani nedeni ne olabilir bunun sol popomun başladığı yerden bittiği yere kadar belin altından başlıyor bittiği yere kadar ay anlatabildim mi bilmiyorum da yaşayan var mı
Bebekkuzu iremiko_ benim de 6 dan beri ağrıyor 13 oldum hala hafif açıyor. Klozete oturunca bile açıyor neden bilmiyorum
busrayilmaaz iremiko_ Bende de tarif ettiğiniz ağrılı sancı vardı şuan 13+5 haftalığım ama ortalama 6 haftada başlamıştı uzanmak yürümek bazen ayağa kalkmak bile aşırı zorluyordu 11.haftada doktorum genel kan tahlili taraması yaptırdı d vitaminim min değer 20 olması gerekirken 6 çıktı hemen d vit ve multivitamin başladık şu an ağrılarım çok hafifledi sizde öncesinde genel bir kan tahlili taraması yaptırmanızı tavsiye ederim
miracegee Çoğunlukla hamilelikle birlikte başlayan bi ağrı kengi de deniliyor çok ayakta durmamaya dikkat edin dinlenin biraz daha rahatlatıyor benim ilk gebeliğimde 6. Ayda başladı şuan 2. Gebeliğin 10. Haftadasındayım 7. Haftada başladı dinlenince geçiyor
iremiko_ miracegee evet ayakta kalınca çok hissediyorum ya ama sorun şu ki ayaktada 1 saati geçmiyor aralıksız durmam yani dinlenmeden bu kadardan bile olması magnezyum işe yarar mı acaba
iremiko_ busrayilmaaz bende d vit kullanıyorum tüp bebek o dönem b12 iğnem vardı vuruluyordum ama embriyolog şuan vurunma demişti gecen hafta doktor artık vurulabilirsin dedi ama ben hâlâ çekiniyorum acaba vurulsam mı