Prensin_annesii Kızlar 6 haftalık gebeyim karnıma dokununca birşey hissetmiyorum dokununca ağrıda olmuyor normal mi
edaabykl Prensin_annesii normal benimde olmadi hic belirtim suan 11.haftadayim yeni basladi sabah bulantısı o kadar oda düzeliyor kahvaltidan sonra 😂 bazen hamile olduğumu unutuyorum
busrasya2334 Prensin_annesii daha nokta kadar ve karnın 7 kat içinde rahminde bebiş karnına bastırarak ne sen bişey hissedersin ne bebiş 9+6yım 2. Gebelik öyle birşey hala yok 😂 bir tek baş belası bulantı var
egeansea Prensin_annesii 22.haftaya kadar anlamadım hamileliğimi. Biliyordum elbet ama belirti yoktu regl olmamak dışında. 12. haftada bulantı oldu iki gün sürdü geçti prilam alınca o kadar
Prensin_annesii edaabykl Al benden de o kadar çevremdekiler hamilesin dikkat et dediklerin şaşırıyorum aaa doğruya hamileyim 🤣🤣
sudeli4 busrasya2334 of bulantı mahvediyor nasıl başa cıkıyorsun sabah uyandığım gibi başlıyor bulantı ve normalde 1,5 2 lt ye yakın su içen biriyim ben 1 lt yi zor içiyorum bulantı yüzünden daha ds çok yeni 5+5 😭
edaabykl Prensin_annesii evet bende ayni öyle daha 1 hafta sadece sabah bulantim oluyor oda düzeliyor baska bisem yok 😂
ceyleo07 Bende bugün 6.haftama girdim. Benimde 4-5. Haftalarda sol kasık ağrılarım oluyordu. Ama artık göğüs hassasiyeti dışında hiç bişi yok tam aksine iştahımda fena açık :/ doktora 6+4 ken gideceğim daha kese görmedim