minikkalp2 Kızlar karnım pıt pıt gibi değil de bebeğin sırtını dayadıgı yerde kalp atısıymış gibi atıyor. Ya da nefes alıyor gibi ritmik. ( hıckırık değil) yasayanınız var mı
DuruDefne_mommy minikkalp2 yani genelde ritmik olunca hıçkırık hissediyorum ben onun dışında ne olabilir ki acaba bebeğin kalp atışı falan mi
minikkalp2 DuruDefne_mommy galiba sırtını dayadığı için kalp atısı hissediyorum ya da bir damar atması. 3 saattir böyle 3 saat hıckırmaz ki hıckırığı da biliyorum çok şaşkınım video atılsa atıcam buraya o derece garip
Cakalllsebahat-0 minikkalp2 ay ben de çok yaşadım bunu biliyorum asla hıckırık degıl. Kalp atısı hızında çok belirgin kendını sallıyor gıbı resmen ben de çok merak ettım sordum hep hıckırık dedıler ama değilllllll
xyzxyz minikkalp2 değil. Normal birşey.büyüyen rahim bu ana damara aorta yaklaşır ve bebeğin sırtı da o bölgeye denk gelirse, o atımı çok net bir şekilde hissedersin
minikkalp2 xyzxyz aa çok teşekkür ederim duymamıstım daha önce evet sırtını dayadıgında oluyor genelde
xyzxyz minikkalp2 gebeliğin sonlarında daha çok oluyormuş. Normalmış. Senin için araştırayım dedim. Ben hala o günleri göremedim :).. henüz 11+5 haftalığım. Rabbim bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah🥰
Kalbimde minikkalp2 valla hiç hıçkırık nedir bilmiyorum ama bildiğin kalp atar gibi kaşık tarafına doğru hissediyorum
linalin0 38e girdim bende sık sık yaşıyorum aynısı kalp atımı gibi hissediyorum resmen doktorum normal diyor
xyzxyz minikkalp2 inşallah kuzum. 3 yıldır evliyiz ve ilk günden beri deniyorduk. Bir düşük geçmişimiz var. Bu hamileliğim 2. Oluyor. Rabbim inşallah herşeyin sağlıklı ilerlemesini nasip eder.
minikkalp2 xyzxyz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de ileri hafta kaybım var acısını cok iyi bilirim allah acılarını yaşatmasın