Nrslbkc Jrnfudjrjr 35. Haftadayım mide yanmam son 2-3 gündür aşırı derecede pik yapmış durumda sabah öğle gece gündüz gaviskon içiyorum ama artık oda işe yaramıyor sanki. 3. Gebeliğim hiç böyle olmamıştım bebeğimde ters en başından beri buda etken oluyor sanırım. Ama çok yoruldum yattığım an midedeki bütün asit boğazımı yakıyor ve öksürükle uyanıyorum😔
gecegunesim Jrnfudjrjr 34 haftam bebek ters dönmüş kanala inmemiş mide bulantısı ve yanma var malesef umarım geçer biran önce
Remm gecegunesim aynı şekilde bende öyleyim ve bu yanma mide bulantısıda yapıyor üstüne bide sırt ağrısı eklendi çok fenayım
Hnddmr Jrnfudjrjr ay yok anam bacım anca elimde soda sürekli istifra ediyorım ilk 3 ayıma geri döndğm resmen korkunç geçiyor günler 38 hafta
gzeem1 Ben de gaviscon içiyordum artık işe yaramayınca 32.haftada doktora söyledim çok zorlandığımı. Doktor panto diye bir ilaç yazdı o kadar rahatım ki, hiçbir şey hissetmiyorum kendime geldim resmen
Sema1643 Jrnfudjrjr bende yeni başladı kaç gecedir uyuyamıyorum berbat durumdayım gündüzleri bulanıyor geceleri yanıyor kulaklarıma vuruyor ateşi o derece kötüyüm sabaha kadar uyuyamıyorum ışık açık yatıyorum her an kalkarım lavaboya diye 38 haftadayım
gzeem1 Jrnfudjrjr hap olarak kullanıyorum ama dediğim gibi o kadar rahatladım ki, gece mide yanmasıyla uyanıp uyuyamıyordum saatlerce, bir şey yemeye korkuyordum midem yanacak diye. Bu hap aşırı rahatlattı uzun zamandır hiç midem yanmıyor.