busrasya2334 SscL aşılama tüp bebek normal gebelik hepsini yaşadım ve hiç birinde 6. 7. Haftadan önce bir belirti yaşamadım canım belirti arama
sehnazz000 SscL 2.aşılamada hiç belirtim yoktu hatta hamile olmadığıma emindim 14.gün falandı kan verdim öyle öğrendim Kendiliğinden olan gebeliğimde sağ kasık ağrım vardı ve inanılmaz midem bulanıyordu
Dinolisoo Normal hamilelik süreci gibi işte 10 gün içinde başlaması gerekiyor belirtiler varsa hamilelik
SscL sehnazz000 peki her gün duş almamın olumsuz etkisi olur mu her sitede farklı bilgiler var bana tavsiyeniz var mı
sehnazz000 SscL bu konuda bilgim yok malesef doktor bunu yap şunu yapma dememişti sadece ağır kaldırma diye uyarmıştı
SscL mucizem2geliyor doktor bana 12 kasımda kan vermemi söyledi aşılama dan 14 gün sonra, fakat ben 12 13 14 olarak kan vermeyi düşünüyorum
mucizem2geliyor @Nisannurr evet cnm @SscL çıkar ver 12 sinde değer düşük çıkar ama onmli onla. 2 günde 2 katına çıkması
Nisannurr mucizem2geliyor ben 20 sinde aşılama yaptırdım ama hala iğne etkisi var vücudumda normal mi ya daha önce 11.gün geçerdi hep