basarratagun Kızlar gebelikte hapşırmam artti bebeğime bi zararı olur mu bu durumu yaşayan var mı sürekli öksürük hapşırık var
sidibal basarratagun alerjilerim arttı malum bahar ayı o kadar çok hapşırıyorum ki tedirgin oluyorum bazen ama iyi korunuyorlar bir şey olmaz Allah’ın izniyle 🥹
Betbet34 basarratagun canım birşey olmaz Allahın izniyle benim alerjim var uyanır uyanmaz hapşırmaya başlıyorum günde en az 20 -30 kez hapşırıyorumdur. Maalesef çözümde bulamadım
Ozgedgn1 Benimde çok arttı özellikle sabahları kahvaltı sırasında denk geliyor boğulcak gibi oluyorum
busra34__ Betbet34 ya bende öyleyim uyanır uyanmaz hapşuruyorum acaba neden böyle bazen öyle güçlü hapşuruyorum ki rahmim ağrıyor bir şey oldu diye koruuyorm
tugceelaa basarratagun gebeliğin başından beri hapşırıyorum hasta değilim ama hapşırmayı durdurma şansım da yok tutamıyorum karnımda büyüdüğü için bazen arka arkaya 5-6 kere hapşırıyorum
Betbet34 busra34__ canım alerji yani ondandır. Bende uyanır uyanmaz başlıyorum art arda varya canım çıkıyor bazen o kasıklarım yırtılcak gibi hissediyorum kramp giriyor. Hemşireme sordum korkma hiçbirşey olmaz dedi böyle şeylerle çocuk düşmez hapşurdum öksürdüm eğildim vs gibi şeylerden yani :)
emmy06 basarratagun hapşırın tutmayın derler, tutmak kasacağı için daha riskli olurmuş, azcık dans eder içerde hapşırın gitsin😂
busra34__ Betbet34 bence de düşmez ama ağrı vs oluyor bende bir de rahim ağzı kısalığı var o yüzden biraz takıntılıyım 😂
Betbet34 busra34__ valla bende çok ağrı olduğu için takmıştım sabah uyanmaya korkuyorum 🤣 şimdilik idare ediyoruz ama çocuk olduğunda hapşurma sesimden sürekli sıçrar uyanır eşim bile sabahları bu şekilde uyanıyor nasıl olcak bilemiyorum
busra34__ Betbet34 😂bende öyleyim sürekli uyanınca 5 den kez hapşuruyorrum haliyle rahmin ağrıyor 🥲 inşallah geçer bakalım nasıl olcaksa neye alerjimiz varsa çözmek lazm
Betbet34 busra34__ aynen öyle çözmek lazım bide eşim hava temizleyici deneyelim dedi onu bi deneyeceğiz iyi gelirse satın alacağız. Sen kaç haftalıksın canım
Dmlirmak basarratagun tabiki zararı yok 😂 suyun içinde olduğu için bol bol rahatça öksürün hapşırın sorun yok yani.
Sayke basarratagun 6 aylık hamileyim. 6aydır bitmedi alerjim. Eskisinden daha da kötü. İlk zamanlar hele, öksürdüğümde falan kasığım baya ağrıyodu korkuyodum ama bi sorun olmuyo merak etmeyin. Doktora da sordum.