Deletedmom_7156 benim de tahmini doğum tarihim 8 Mart. Açıkçası ben biraz kafamda hesaplayarak alışveriş yapıyorum. Genellikle bebeklerin ( yeni doğduğu ilk aylar hariç) 3 ay daha büyük kıyafet giydiklerini söylüyorlar. Yaz için indirimde buldukça tişört şort alıyorum. Onu doğduktan sonra almaya da devam ederiz artık ama indirimde buldukça yazlık 6 aylık kıyafet bakabilirseniz.
Mart nisan mayısa gelirsek de ben geçen sene mayıs ayında kar yağdığını düşünerek kışlık şeyler giyecekmiş gibi alışveriş yapıyorum. İçine giydireceğim zıbınları kısa kollu ve atlet olarak aldım. Üzerine tulum, alt üst takımlar aldım. Şapka aldım. Ayağına panduf aldım ve bir tane de peluş astronot tulum aldım. Hem penye hem polat yelek aldım ne olur ne olmaz diye. 1 tane kalın battaniye 2 tane penye battaniye 4-5 tane de inceli kalınlı müslin örtü aldım.
Gece uyurken giydirmek için uyku kundağı ya da uyku gurusu alırım. Külotlu çorap alacağım. Mevsimler artık birbirine karıştı. Benim de kafam çok karışıktı bu yüzden tulumları, takımları içi yünlü olmayanlardan alınca sıcak olsa atlet zıbın ile serin olursa fa kısa kollu zıbın ile giydiririm diye düşündüm.