Eminehh Merhaba kizlar 30+5 günlük hamileyim kız bebege sancilarjm çok oluyor bel ve karın ağrım oğlum da öyle değildim sancım yoktu kız bebeğin ve erkek bebeğin doğum farkı hangisi daha kolay
Tugceaker Eminehh kız daha kolay erkek gibi kemikli olmadığı için zorlamadan çıkıyo ama erkek biraz daha acı veriyo erkek olduğu için kızlardan kemikli kafaları büyük oluyo 2 oğlum 2 kızım var 2. Kızıma hamileyim hayırlısıyla 🥰
Kiraz-tasar25 Eminehh şimdilik bana göre kız doğum kolay ben 2 dk yaptım ama sancısı çok zor ikinciye hamileyim erkek bakalım doğum nasıl olcak
Atiye2727 İki kızım var erkek doğum daha zor diyorlar tabii kızım da biraz zor geçici çok kolay da olmadı tabii ama erkekler biraz daha kemikleri daha iri olduğu için biraz Zor oluyormuş
Eminehh Atiye2727 kız bebek doğumu nasıl kız bebekte sancısı daha çok oluyir hic Aralık girniyir diyorlar doğrumu 🥹
Tugceaker Eminehh erkek belden vuruyor ağrısı direk kızda kasıklar karın bölgesi sonra bel kızın ağrısı benm bi tık daha az dı erkekte sancıdan kudurdum her yeri yumrukladım 😂😂😂
Atiye2727 Eminehh onu bilemiyorum nasıl anlatayım belki sancıları aynıdır sancı vardı bende bildigime göre erkek daha zor olur çıkması kız biraz sancılı oluyor yanılabilirim de 🫠