1ogrencianne Kızlar hamileliğimin başındayım. Aşırı sivilce çıkıyor alnımda, kollarımda falan. Oğlumda hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Hamileliğinde sivilce çıkanlar doğuma kadar devam ediyor mu bu durum 😕😕
nursel6008 1ogrencianne bende aynı durumdan şikayetciyim yüzüm tanınmaz hale geldi resmen daha 9 haftalık hamileyim napıcam bilmiyorum 😓
1ogrencianne Kristalkelebek777 cinseyet ne bebeğin? Erkek gibi hissediyorum ben kendimde böyle ters durumlar yaşayınca acaba kız mı olacak diyorum 🤭
Kristalkelebek777 ysmnsen malesef iyi gelen tek şey cildi yağlandırmamak sabah ve akşam yıkıyorum ve la Roche posay cica plast kullanıyorum o yatıştırıyor memnun kaldım ondan
Kristalkelebek777 1ogrencianne cinsiyet 12. Haftada kız dendi 12+6 da erkek dendi cuma yeniden gidicez doktor kesin dedi erkek için ama bakalım
1ogrencianne bebeklerim__ iştahım o kadar kapalı ki hicbir şey istemiyor canım, hamile kalmadan önce çok yemeyi severdim o zamanlar yerdim hiç sivilce çıkmazdı yüzümde. Ama şimdi birçok çıktı ve dokununca acıyor. Umarım geçer ya 🤲🏻🤲🏻
eni67 Benimde ilk haftalar başladı o dönem anneciğimi aniden kaybettim onun stresi mi acaba die düşündüm böyle ince ince sivilce oldu hala var ve bir sürü 21 hafta olduk sivilce nin cinsiyet ile ilgisi var mı bilmiyorum ama cinsiyet belli olmadan yüzüme bakıp kız diyolardı bana
1ogrencianne eni67 ne oldu peki cinsiyet? Oğlumda hic sivilce çıkartmamıştım. Bunda boynumda bile var ve dokununca ağrıyor. Onun dışında her şey ilk gebeliğimye aynı
eni67 1ogrencianne kızım olucak canım Rabbim sağ salim bize bağışlasın inşallah bugün detaylı ultrason vardı orda kesin öğrendik doktorum tahminde kız demişti bugün net oldu bizimki 16 sene sonra oldu tüp bebek güzel Allah’ım her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
1ogrencianne eni67 çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah hep güzel günlerini göstersin yavrunun 🤲🏻🥰