Bebiss_ İyi günler 35 haftalık hamileyim bebeğim 30 haftalık görünüyor geriden geliyor doktorum beni peritanolojiye yönlendirdi bebeği erkenden alabilirler dedi bu durumu yasayan var mı bilgi alabilir miyim
yasarceyda12 Bebiss_ kaç gram çıkıyor ki benim 30 haftada 1510 gramdı haftasıyla uyumlu dedi yani siiznki kaç gram?
Derya4141 Bebiss_ Canım benimde benzer. 35 haftayım. Ama karın çevresi 32 ile uyumlu çıkıyor. Benim tansiyon da var o yüzden erken alacak doktor 36. Haftada doğum
Mrvmrv78 Bebiss_ benim 36 ya kadar normal gidiyordu şuan 38 oldum 2 haftadır bebeğin kilosunu aynı söylüyor o kadar yiyorum dikkat ediyorum sorduğumda da son zamanlarda bebek kilo alımı yavaşlar bizim için akciğer ve beyin gelişimi önemli o yüzden bebeği 39 A kadar tutucam dedi
Bebiss_ bebeklerim__ bu haftaya kadar sadece 2 hafta deniyodu 2 haftada normal kabul ediliyordu birden iste dün bunu dddi bana doktor
sanli26 Bebiss_ Bende 23 haftadan beri gerilik yaşıyorum. Şuan 29 oldum. Daha dün farklı bir doktora gittim. 2 hafta gerilik var bizde de. Bu şekilde giderse 38+ bekleriz ama gerilik artarsa 37 hatta daha erken bile alabilirim dedi. Kilosu da biraz düşük korkuyorum şahsen..
Havin49_ Bebiss_ 2 hafta normal değildir hangi doktor diyor onu benim bebeğim iki hafta küçüktü beni sıkı takibe aldılar ben yememe içmeme dikkat ettim bebek topladı diğer bebeği yakaldı ama hala iki haftada bir gidiyorum doktor ne olur ne olmaz diyor
Bebiss_ bebeklerim__ gecen hafta gittiğimde doktorum dedi daha sonra emin olmak icin bu hafta baska bir doktora gittim oda aynısını söyledi
sanli26 Bebiss_ ben de korkuyorum inanın. Kaç gündür ağlıyorum üzülüyorum. Rabbim yardımcımız olsun dua edelim
Kubraozcan Benimde normalde 24 olması gerekirken 21 haftalık dedi 2 gün arayla perinatolojiye gidiyorum inşallah ilerleme vardır dua eder misiniz